IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Юсейн Болт ще става баща

23 януари 2020 14 30

Атлетът обяви новината в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Лекоатлетът Юсейн Болт разкри, че ще става баща за първи път. 33-годишният спринтьор обяви новината в социалните мрежи като сподели снимка на бременната си приятелка Каси Бенет. Двамата са заедно от пет години, но успяваха да скрият любовта си от медиите. През 2019 година той призна пред „Daily Mail“, че сърцето му е заето, но не иска да споделя повече за личния си живот.

Сега обаче Болт и Каси са готови да споделят със света, че семейството им скоро ще се увеличи. Под прекрасната снимка на приятелката си атлетът написа „Искам само да кажа, че КРАЛ или КРАЛИЦА ще пристигне скоро“. Разбира се, новината предизвика стотици коментари от фенове на спринтьора от Ямайка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just want to say a KING or QUEEN is about to be HERE. @kasi.b

Публикация, споделена от Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) на

Бенет пък сподели няколко кадъра, с които обяви бременността си. „Най-голямата ни благословия“, „Най-голямата ни радост“, „Нашето златно дете ще пристигне скоро“, написа бъдещата майка. Болт никога не е крил, че иска да има деца и призна, че няма такова нещо като перфектния момент. „Трябва просто да се решиш и да го направиш“.

През 2016 година той говори пред списание „People“ като разкрива, че винаги е искал да има три деца. Явно сериозно се е заел с изпълнението на това желание. Болт се отказа от спортната си кариера преди две години. Носител е на световните и олимпийски рекорди в леката атлетика на 100 и 200 метра, както и на щафета 4 х 100 метра с щафетата на Ямайка. Каси Бенет пък е създател на проекта „Project Kase“, който е описван като неправителствена организация, която подкрепя развитието на децата в Ямайка. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our golden child ❤️ Coming soon...

Публикация, споделена от Kasi J. Bennett (@kasi.b) на

Двойката не обявява кога ще се роди първото им дете, но от снимките личи, че бъдещата майка е в напреднала бременност. 

Аня Пенчева ще става баба! Синът ѝ Ангел очаква първо дете

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари