IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл възнамеряват да съдят своите биографи

31 август 2021 17 40

Адвокатите им критикуват кралските автори за погрешно представяне на фактите

Снимка: БГНЕС

През август миналата година в продажба се появи книгата „В търсене на свободата: Хари, Меган и създаването на модерното кралско семейство“. Авторите на биографичното произведение Омид Скоби и Каролин Дюран описват пътя на младата двойка от първата среща до продължителния конфликт с британската корона и последващата раздяла.

Изглежда обаче, че главните герои не са напълно доволни от начина, по който Скоби и Дюран представят събитията от живота им.

Досега Хари и Меган не са давали лични коментари по този въпрос (което изглежда странно, като се има предвид, че преди това са се борили активно с британските медии, които отразяват заминаването им), но адвокатите им дадоха да се разбере, че наистина има претенции към биографията. 

По -специално, книгата беше наречена незаконна, а биографите бяха обвинени, че не говорят от името на Съсекс и разчитат на ненадеждни източници.

Епилогът повдига много въпроси, които казват, че Хари и Меган не са доволни от официалния отговор на двореца на забележката за расизма, с която трябваше да се сблъскат своевременно.

Също така Съсекс отрича факта на критика от Нейно Величество. На свой ред Омид Скоби и Каролин Дюран отвръщат, че „спомените може да са различни“, цитирайки Елизабет Втора.

Всъщност, самият принц Хари обяви намерението си да публикува своя автобиография като част от нея може би ще бъде издадена след смъртта на кралица Елизабет Втора. Нейно Величество от своя страна заяви намерението си да съди внука си, ако написаното клевети кралското семейство.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари