IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Бенсън отрече да отслабва с лекарството за диабет

19 юни 2024 15 00

Актрисата се фука със слабо тяло няколко месеца след като роди първото си дете

Getty Images

Getty Images

Ашли Бенсън отрича да е използвала ozempic, за да отслабне след раждането на дъщеря си и казва, че е работила „много усилено“, за да си върне „тялото“ отпреди бременността.
Актрисата, която роди първото си дете през февруари, нарече „смешни“ коментарите в социалните медии, които я обвиняват, че е приемала лекарството, за да отслабне.

В понеделник, 17 юни, 34-годишната Бенсън зашлеви критиците, обвиняващи я, че пие лекарството за диабет след раждането на дъщеря си, след като публикува огледално селфи по-рано през деня.

На снимката в Instagram актрисата позира пред огледало в съблекалнята, носейки червена шапка и слънчеви очила, черен потник и сив спортен панталон. „Любимата ми шапка“, написа тя към кадъра.

Снимката предизвика забележки относно външния ѝ вид в секцията за коментари, като един човек написа, че Ашли е поредната звезда, която е прибегнала до лекарството, което стана популярно в Холивуд за отслабване.

„Коментари като този са толкова смешни за мен“, написа Бенсън. Тя написа: „Знам, че много хора приемат ozempic и това е напълно добре. Но не дискредитирайте хората, които също работят много упорито, за да върнат тялото си, както направих с моето.“

Актрисата от „Малки сладки лъжкини“ продължи: „Връщането на работа ме принуди да се съсредоточа върху здравето и тренировките си и исках да се чувствам уверена и добра за себе си. И отново не можех да направя това без моето приложение @melissawoodtepperberg“, заключи Бенсън, маркирайки приложението за здраве и уелнес.

Бенсън и съпругът ѝ Брандън Дейвис обявиха раждането на дъщеря си на 29 февруари., като двамата се ожениха през юли 2023 г.

Преди връзката си с Брандън, Ашли имаше дълга връзка с жена, а именно с модела Кара Делевин.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари