IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като близначки: Блейк Лайвли и майка ѝ Илейн показаха уникалната си прилика

21 декември 2023 10 50

Определено крушата не е паднала далеч от дървото

Блейк с майка си и баща си; Снимка; Getty Images

Снимка: Istock

Блейк Лайвли и майка ѝ позираха за сладко селфи като показаха зашеметяващата си прилика, както и очарователните си бижута Tiffany. 36-годишната  актриса използва профила си в Instagram в понеделник, за да сподели рядка снимка със 76-годишната си майка Илейн Лайвли. На снимката русите красавици са се сгушили, демонстрирайки бижута от Tiffany & Co.

Блейк и майка ѝ имат почти идентични прически със златисти кичури, спуснати около раменете им, като дъщерята е по-млад образ на майката, като притежава и същата усмивка. На кадъра съпругата на Райън Рейнолдс носи бял пуловер, а Илейн носи бяла рипсена риза с дълги ръкави. Блейк е допълнила визията си с многослойни гривни от известната къща за бижута, а Илейн носи подобни колиета.

„Бих искала да заменя термина „натрупвач“ в полза на „максималист“, озаглави публикацията си Блейк, добавяйки закачливо: „Това ме кара да се чувствам по-добре. Чудя се откъде го вземам... Аз: мамо, ела да направиш снимка за Тифани с мен. Кое колие искаш да носиш? Мама: Всички. Аз не. Избери любимото си, а майка ми: ВСИЧКИ. Включете лампата за грим... тя печели. Всеки път.“

Звездата от сериала „Клюкарката“ е завършила своята публикация с хаштаг за колекцията #LockWithLove и е тагнала официалната страница на Tiffany & Co в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Зашеметяващата съпруга на канадския актьор Райън Рейнолдс има над 43 милиона последователи в платформата и мнозина се втурнаха към темата за коментари, за да се суетят около сладката снимка. „Най-красивите жени на тази земя!“ написа фен, докато друг отбеляза: „Каквато майката, такава и дъщерята“. „Това е толкова сладко. Съгласен съм с майка ти „всички“, написа трети, заедно със сърца емотикони.

Блейк веднъж разказа за това как нейната майка, на която тя много прилича, постига „перфектен баланс“ между това да бъде приятел и майка на четирите си деца. „Не знам как го прави, защото тя перфектно балансира, че е най-добрият ни приятел; ние я обичаме толкова много“, каза тя в интервю през 2015 г., докато рекламираше филма си „Вечната Аделайн“. „Тя е човекът, към когото всички се обръщаме, когато нещо се обърка. Но все пак винаги имаме това уважение и респект.“

Майката на Блейк е отгледала пет деца като и тя, и съпругът ѝ са работили винаги в развлекателната индустрия. Майка ѝ е откривател на таланти, а баща ѝ – преподавател по актьорско майсторство.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари