IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара проговори за развода с Джо Манганиело

15 януари 2024 18 00

Била ли е подготвена за огромната публичност

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Вергара споделя откровено за твърде публичния си развод с Джо Манганиело преди година. 

51-годишната съдийка в предаването America's Got Talent разкри в интервю за телевизия CBS, че напълно е очаквала интереса, който бе насочен към разпадащия ѝ се брак през юли 2023 година. Тогава тя и Манганиело обявиха, че се разделят след седем години брак и всичко това е било по взаимно съгласие. Двамата нямат общи деца, но трябваше да се разберат за имотите и вещите, придобити по време на брака. 

„Ти си в центъра на публичното пространство и всеки знае, че това е част от живота на известната личност. Знаех, че всичко това ще се случи. Не можеш да скриеш подобни неща“, каза София. 

Когато бе попитана как е успяла да се справи с публичността около развода, актрисата заяви, че медийният отговор не е бил толкова лош, колкото си е представяла. Това, отчасти, ѝ е помогнало да премине през цялата ситуация малко по-гладко и безпроблемно. 

„Не беше зле. Трябва да кажа, че пресата беше много уважителна и мила. Мислех, че ще впрегнат усилията си в много други неща, както по принцип правят. Бях изненадана, защото казаха това, което наистина се случи, без да си измислят“, продължи Вергара. 

През юли 2023 година стана ясно, че София и Джо Манганиело приключват седемгодишен брак. Тогава те излязоха с общо официално съобщение, в което споделиха, че решението е било трудно, но все пак е в интерес и на двете страни. „Като двама души, които много се обичат и ги е грижа един за друг, учтиво молим за пространство и уединение, докато се справяме с тази фаза от животите ни“, гласеше изявлението. 

Два дни, след като раздялата беше споделена пред света, Манганиело подаде официални документи за развод, цитирайки „непреодолими различия“ като причина за приключване на брака. Според описаното, датата на раздялата е 2 юли. 

След като преминава през трудния период, Вергара казва, че е имала възможността да премести фокуса си върху изживяването на най-хубавата част от живота в настоящето и да мисли за подобни емоции и в бъдещето. В интервюто споделя, че постепенно продължава напред и се наслаждава на всеки един ден. 

Модерен развод: София Вергара позволи на Джо Манганиело да задържи кучето

Причината за развода: Джо Манганиело искал деца, а София Вергара – не

Звездни раздели – София Вергара и Джо Манганиело се развеждат, Ариана Гранде също напусна съпруга си

Актрисата от „Модерно семейство“ на няколко пъти бе заснета в компанията на ортопедичния хирург Джъстин Салиман. Манганиело, от своя страна, също започна нова връзка с актрисата Кейтлин О'Конър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Въпреки че в публикация в социалните мрежи в края на 2023 Вергара нарече годината „интересна“ и „трудна“, тя сподели пред списание People, че се вълнува какво ѝ предстои през новите 12 месеца. Съвсем скоро ще можем да я гледаме в сериала Griselda по Netflix, как развива козметичната си марка Toty и продължението на работата ѝ в America's Got Talent

„Имам много проекти за тази година, които се надявам хората да харесат толкова, колкото самата аз“, казва Вергара. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари