fallback

София Вергара проговори за развода с Джо Манганиело

15 January 2024 18:00

Била ли е подготвена за огромната публичност

Снимка: Getty Images

София Вергара споделя откровено за твърде публичния си развод с Джо Манганиело преди година. 

51-годишната съдийка в предаването America's Got Talent разкри в интервю за телевизия CBS, че напълно е очаквала интереса, който бе насочен към разпадащия ѝ се брак през юли 2023 година. Тогава тя и Манганиело обявиха, че се разделят след седем години брак и всичко това е било по взаимно съгласие. Двамата нямат общи деца, но трябваше да се разберат за имотите и вещите, придобити по време на брака. 

„Ти си в центъра на публичното пространство и всеки знае, че това е част от живота на известната личност. Знаех, че всичко това ще се случи. Не можеш да скриеш подобни неща“, каза София. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Когато бе попитана как е успяла да се справи с публичността около развода, актрисата заяви, че медийният отговор не е бил толкова лош, колкото си е представяла. Това, отчасти, ѝ е помогнало да премине през цялата ситуация малко по-гладко и безпроблемно. 

„Не беше зле. Трябва да кажа, че пресата беше много уважителна и мила. Мислех, че ще впрегнат усилията си в много други неща, както по принцип правят. Бях изненадана, защото казаха това, което наистина се случи, без да си измислят“, продължи Вергара. 

През юли 2023 година стана ясно, че София и Джо Манганиело приключват седемгодишен брак. Тогава те излязоха с общо официално съобщение, в което споделиха, че решението е било трудно, но все пак е в интерес и на двете страни. „Като двама души, които много се обичат и ги е грижа един за друг, учтиво молим за пространство и уединение, докато се справяме с тази фаза от животите ни“, гласеше изявлението. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Два дни, след като раздялата беше споделена пред света, Манганиело подаде официални документи за развод, цитирайки „непреодолими различия“ като причина за приключване на брака. Според описаното, датата на раздялата е 2 юли. 

След като преминава през трудния период, Вергара казва, че е имала възможността да премести фокуса си върху изживяването на най-хубавата част от живота в настоящето и да мисли за подобни емоции и в бъдещето. В интервюто споделя, че постепенно продължава напред и се наслаждава на всеки един ден. 

Модерен развод: София Вергара позволи на Джо Манганиело да задържи кучето

Причината за развода: Джо Манганиело искал деца, а София Вергара – не

Звездни раздели – София Вергара и Джо Манганиело се развеждат, Ариана Гранде също напусна съпруга си

Актрисата от „Модерно семейство“ на няколко пъти бе заснета в компанията на ортопедичния хирург Джъстин Салиман. Манганиело, от своя страна, също започна нова връзка с актрисата Кейтлин О'Конър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Въпреки че в публикация в социалните мрежи в края на 2023 Вергара нарече годината „интересна“ и „трудна“, тя сподели пред списание People, че се вълнува какво ѝ предстои през новите 12 месеца. Съвсем скоро ще можем да я гледаме в сериала Griselda по Netflix, как развива козметичната си марка Toty и продължението на работата ѝ в America's Got Talent. 

„Имам много проекти за тази година, които се надявам хората да харесат толкова, колкото самата аз“, казва Вергара. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Дарена Найденова
Сподели
София Вергара Джо Манганиело развод раздяла брак публичност
0 коментара
fallback