fallback

Селена Гомес заприлича на истинска парижанка

21 February 2024 14:40

В момента звездата е в столицата на Франция, за да промотира новия си сингъл

Снимка: Getty Images

В момента Селена Гомес се намира във френската столица, където пристигна, за да промотира новия си сингъл Love On. Вчера певицата и актриса направи миниревю, като се разходи из улиците на Париж в безупречна визия.

Знаменитата брюнетка беше облечена в черна къса вталена рокля от сатен с дълбоко деколте и презрамки, която допълни със заострени лачени обувки на висок ток, които също бяха черни. Селена носеше и черен чорапогащник, но основният аксесоар в тоалета беше шал, който тя беше закрепила на главата си и грациозно го беше увила около врата си. Шалът само загатваше дългите, начупени коси на певицата.

Акцентът в елегантната визия на Гомес, освен шикозният шал, разбира се, беше и пищният ѝ бюст, който се набиваше на очи. С този външен вид 31-годишната Селена излезе на вечеря в Париж, но без гаджето си – музикалния продуцент Бени Бланко, който видимо не е дошъл с нея на пътуването.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia)

Лицето на родената в Тексас знаменитост, която е и основател на марката за козметика Rare Beauty, беше гримирано с тъмна спирала, мек руж и яркочервено червило. Селена носеше и премерено количество бижута – нежна златна гривна на едната си китка и няколко елегантни пръстена.

Звездата от няколко дни интригува феновете си с постоянни промоционални публикации в Instagram, посветени на новия ѝ сингъл, който трябва официално да излезе утре – 22 февруари. Миналата седмица тя сподели официалната обложка на мелодията, която показва Гомес в разкошен бял халат и подходяща кърпа, увита около главата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Тя позира пред пищен хотелски балкон със зашеметяваща гледка към море на заден план. Селена озаглави поста си, насочен към нейните 429 милиона последователи, с думите: „Чакайте, докато включа любовта си. Запазете новата ми песен Love On от 2.22.“

Суперзвездата сподели още промоснимки във вторник, когато отново се появи в социалната медия в няколко зашеметяващи кадъра, които я показват в луксозно и царствено пространство, докато тя се отпуска на шарен, тапициран стол със златна облицовка. На този кадър Селена носи дебела черна лента на главата си, която е отметнала косата ѝ нагоре. Тя също така носи зелен потник и е кръстосала краката си в секси поза.

Надписът до поста е на френски и гласи: „Qu’est-ce que je vais te nommer? Je vais te nommer. L’amour. L’amour tendre.“ (Как да те кръстя? Ще те назова любов) Втората снимка показва Селена отново в бяла роба, но този път седнала на малка маса, докато похапва кроасан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

По всичко си личи, че Селена е на вълна любов, откакто преди няколко месеца започна да излиза с 35-годишния Бени, който всъщност е неин дългогодишен познат, а двамата са излизали в едни среди още от времето, когато тя имаше връзка с Джъстин Бийбър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
Бeни Тексас нов сингъл певица Париж парижанка Селена Гомес
0 коментара
fallback