IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Млади и влюбени – готвят ли Том Холанд и Зендая годеж

3 май 2024 12 00

Връзката им е свещена, въпреки че и двамата живеят под светлината на прожекторите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Том Холанд и Зендая са една от любимите холивудски двойки на младото поколение. Въпреки че любовта им вече излезе наяве, двамата предпочитат да държат личния си живот далеч от светлината на прожекторите. Нямат много общи снимки в социалните мрежи, а изблиците на подкрепа един към друг идват под формата на истории в Instagram, които изчезват само след 24 часа. Ако не бяха хванати да се целуват в кола преди три години, е възможно все още да не знаехме за любовта между Том и Зендая.

Сега, когато всичко е ясно, източници съобщават, че двамата все по-често започват да мислят за общото си бъдеще. Въпреки че все още са в разгара на респективните си актьорски кариери, като филмът Challengers на високата красавица излезе съвсем наскоро на големия екран и може да ѝ спечели първа номинация за „Оскар“, не е изключено те да минат под венчилото съвсем скоро и да стартират съпружеския си живот.

„През последно време темата за брак се обсъжда доста често“, казва източник пред списание People.

Британският актьор и носителката на „Еми“ се запознават по време на снимките на трилогията за Спайдър-мен, където той играе човека паяк, а тя влиза в ролята на неговата любима Ем Джей. Оттогава те преминават през различни перипетии в живота, включително отделни романтични връзки, само за да се окажат в обятията на другия. Зендая и Том обаче предпочитат да държат личния си живот настрана от професионалния и рядко може да ги видите заедно на червения килим, ако не промотират общ проект.

„Те не са от звездите, които поставят личния си живот пред очите на другите или пък го публикуват в социалните мрежи. И двамата обичат уединението и не се чувстват комфортно, когато цялото внимание е върху тях“, допълва близък до двойката.

За Зендая, чиито филм Challengers вече е в кината, и Холанд, който съвсем скоро ще влезе в ролята на Ромео в пиесата „Ромео и Жулиета“ на лондонския Уест Енд, работата е важна и това им помага да останат здраво стъпили на земята и далеч от шумотевицата около личния им живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Complex Pop (@complexpop)

В скорошно интервю за Vogue актрисата сподели малко повече за връзката си с Том, поздравявайки го за начина, по който се справя с мигновената слава, която получава след премиерата на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“.

„И двамата бяхме много, много млади по това време, но моята кариера вече беше започнала, докато неговият живот се промени за една вечер. Един ден си просто дете, което е в клуба с приятели, а на другия си Спайдър-мен. Направо гледах как животът му се промени пред очите ми. Но той се справи много добре с цялата ситуация“, каза актрисата.

Топлите думи почти веднага бяха върнати от Холанд, който успя да се промъкне почти незабелязано на няколко премиери на Challengers по света. Само наблюдателни фенове го зърнаха и направиха клипове и снимки, които циркулират в социалните мрежи.

Любов и тенис – Зендая и Том Холанд се насладиха на женския финал от шампионата Индиън Уелс

Том Холанд и Зендая – няма раздяла, само любов

Влюбени: Том Холанд и Зендая умилиха феновете

В навечерието на премиерата на филма на приятелката си, Том публикува снимка на официалния плакат в профила си в Instagram, за да напомни на всеки свой последовател да отиде на кино. На въпросния плакат е Зендая в близък план в ролята на Таши Дънкан, а в слънчевите ѝ очила се отразяват героите на Джош О'Конър и Майк Файст, които играят любовните ѝ интереси във филма.

„Знам какво ще правя този уикенд“, написа Холанд под снимката.

Публикацията на актьора за пореден път доказва, че двамата влюбени се подкрепят страстно, въпреки и да са в един и същи бизнес и да се борят един срещу друг за любовта на феновете. По думите на източник, връзката им е много равноправна и няма съревнование относно печалбите или числото на последователи в социалните мрежи.

Близък до двойката допълва, че няма случай, в който единият да го е по-грижа за другия. „Те са чудесни хора и са заедно в добро и лошо. Колкото и да са заети, винаги намират време един за друг“, казва източникът.

Challengers с главното участие на Зендая вече може да се гледа в кината. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари