IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Близнаците на Марая Кери навършиха 13 години с интересни тоалети

2 май 2024 11 00

Марокан и Монро са деца на изпълнителката от брака ѝ сНик Кенън

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Децата на Марая Кери и Ник Кенън официално са тийнейджъри!

Във вторник, 30 април, 43-годишният водещ на предаването „Маскираният певец“ сподели снимка в своя профил в Instagram, за да отпразнува рождения ден на Марокан и Монро, които навършиха 13 години. Гордият баща се беше пременил в еднакви тениски с близнаците си, върху които бе изписано „Рок + Ро“ и включваха лицата на децата на мястото на буквата „О“ в имената им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

На втората снимка, Монро и Марокан, които Кенън споделя с бившата си съпруга Марая Кери, показват знака за мир към камерата на фона на голям плакат, върху който е изписано „Честит 13-и рожден ден, Рок и Ро“.

„Не мога да повярвам, че преди 13 години бях благословен с най-големия дар – да стана баща. Господ наистина е сложил ръката си върху живота на тези две любящи, мили, интелигентни и добре уравновесени човешки души, които някога съм познавал!“, написа гордият татко под снимките.

Той благодари на децата си, че го учат всеки ден и че му позволяват да бъде техен баща. „Все някога ще се справя добре с тази задача, обещавам! Сега нека да празнуваме! Обичам ви Рок и Ро! Честит рожден ден!“, допълни Кенън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

Освен близнаците си, Ник е баща на още 10 деца. Той се радва на синовете Голдън и Райс и дъщерята Пауърфул, които споделя с Британи Бел, на близнаците Зион и Зилион и дъщерята Бютифъл, които са от Аби де ла Роса, на син Леджъндери с Бри Тиеси, както и на дъщеря Оникс Айс Коул, която е родена от ЛаНиша Коул.

Той също така е баща на две деца с Алиса Скот – син Зен, който почина на пет месеца през декември 2021 година, след като бе диагностициран с мозъчен тумор, и дъщеря Хало Мари Кенън, която се роди през декември 2022 година.

През януари Кенън говори пред списание People, споделяйки коя е най-голямата награда от бащинството. „Просто да чуеш как децата ти казват „Обичам те, татко“. Това е най-големият подарък“, каза водещият.

Цял футболен отбор: Ник Кенън стана баща за единадесети път, чака още едно дете

Коледа през октомври – Марая Кери в празнична реклама с 12-годишните си близнаци

„Първият път, когато го кажат, са на една годинка или 18 месеца, но да го чуеш от децата ти, които са на прага на тийнейджърството, няма нищо по-хубаво от това“, допълва Кенън.

Когато беше попитан дали е готов да увеличи още семейството си, многодетният татко заяви с усмивка, че в момента си е дал почивка. „Нямам подобни планове засега. Забавно е, защото всеки се опитва да ме накара да имам още деца. Но 12 не са ли достатъчно?“, каза още Ник.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари