IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли и Джъстин Бийбър очакват първото си дете

10 май 2024 10 30

Новината бе споделена в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Не развод, а бебе – такова е бъдещето на Хейли Бийбър и съпруга ѝ Джъстин, които през последните месеци бяха обект на спекулации относно състоянието на брака им. 

27-годишната моделка и 30-годишният музикант обявиха щастливата новина с еднакви публикации в съответните си профили в социалните мрежи на 9 май. Според говорител на бъдещата майка, тя вече е в шестия месец и е била готова да говори за бременността си. 

Публикувайки серия от снимки и видеа в Instagram, Джъстин и Хейли разкриха не само че скоро ще стават родители, но и че са подновили сватбените си обети. На един от клиповете г-жа Бийбър носи специално ушита за нея булчинска рокля и воал от Saint Laurent, направени от дизайнера Антони Вакарало. Тоалетът перфектно подчертава наедряващото ѝ коремче, пред което тя държи букет с красиви цветя.

В следващите кадри се вижда как Джъстин се превръща в личен фотограф на съпругата си, правейки ѝ няколко снимки, докато тя прегръща все още нероденото им бебе. В публикацията са включени и няколко снимки от самата церемония, която е била организирана само за двамата младоженци, без гости и излишни детайли. Влюбените се намират на широка поляна, прегръщайки се, целувайки се и радвайки се на новата глава от живота си, която съвсем скоро ще включва и малък наследник. Те показаха и новите си халки, които са напълно идентични.

Новината за бременността на Хейли изненада приятно нейните и феновете на Джъстин, които се надпреварваха да ги засипват с положителни послания и коментари. В разговора се включиха и приятели на известната двойка, като Кендъл Дженър, която написа, че плаче за пореден път от щастие, а Криси Тейгън допълни, че младоженците ще бъдат прекрасни родители.

Според източници, Хейли и Джъстин вече дори са измислили име на бебето си и нямат търпение да се запознаят с него. Засега полът и точната дата на термина остават в тайна. Близък до двойката казва, че денят, в който те са разбрали, че ще имат дете, е бил най-щастливият в живота им.

„Всички много се радват за тях. Те ще бъдат чудесни родители, а Джъстин е много ангажиран с цялата бременност. Това ще бъде следващият важен проект за него. Много се вълнува да отгледа това бебе. Имат вече име и го смятат за перфектно. Също така вече са започнали да обзавеждат детската стая. Нямат търпение да се запознаят с бебето“, казва още източникът.

Разбира се, веднага се появиха спекулации и дали Хейли не очаква близнаци. Те бяха породени от коментар на Пати Малет – майката на Джъстин, която коментира публикация на Стивън Болдуин – бащата на Хейли. Той публикува същото съдържание като дъщеря си, а Пати коментира с „Честито, дядо! Ще имаме най-страхотните бебета!“.

Коментарът бързо предизвика слухове за повече от едно бебе, но Малет се поправи и заяви, че Хейли всъщност не очаква близнаци. „Не, не са близнаци, иска ми се. Просто имах предвид генерално. Надяваме се, че някой ден ще има още няколко бебета. Двамата ще направят красиви деца, когато решат. Засега едно е достатъчно“, написа тя.

Самата Пати няма търпение да види бебе Бийбър, като допълни, че е чакала този ден от доста дълго време и сега може спокойно да празнува, след като целият свят знае за бременността.

Повод за притеснение – Стивън Болдуин иска феновете да се молят за Хейли и Джъстин Бийбър

Аз съм късметлията: Джъстин Бийбър се обясни в любов на съпругата си Хейли

Джъстин Бийбър към съпругата си Хейли: Ти плени сърцето ми

Джъстин и Хейли Бийбър се венчаха за първи път през септември 2018 година в кметството на Ню Йорк, само два месеца след годежа си. Малко по-късно те организираха по-голяма церемония за приятелите и роднините си, разменяйки обети и халки от Tiffany. Сватбата се състоя по залез слънце в красиво имение в Южна Каролина.

През октомври Хейли се появи на корицата на списание GQ Hype, където проговори за слуховете за бременност, които постоянно я преследват. Тогава тя бе категорична, че когато наистина забременее, потребителите в социалните мрежи ще са последните, които ще научат.

Въпреки че преди говореше за желанието да отгледа бъдещите си деца извън светлината на прожекторите, сега Хейли е наясно, че това е напълно невъзможно. „Това беше преди да се омъжа. Не знаех за кого ще се омъжа по това време“, каза тя, намеквайки и за огромната известност на съпруга си.

През септември 2020 година Джъстин сподели пред Елън Дедженеръс, че иска голямо семейство, но ще се задоволи с толкова деца, колкото Хейли е готова да роди. Той бе категоричен, че няма проблем да изчака, за да може съпругата му да се почувства готова за майчинството.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари