fallback

Сексапил на 77 – Шер се появи в ослепително черно боди със знойни изрезки

18 May 2024 12:00

Попзвездата продължава да демонстрира рокерски шик

Снимка: Getty Images

Шер за пореден път заложи на своя рокерски шик в ослепително черно боди със знойни изрезки, присъединявайки се към попзвездата Пинк на премиерата на „Боб Маки: Гола илюзия“ в Ел Ей.

77-годишната Шер показа отново своята стройна и привлекателна фигура. Изпълнителката на хита If I Could Turn Back Time, която в момента е във връзка с 38-годишния музикален продуцент Александър Едуардс, завърши външния си вид с дълго драматично палто в метално сребристо. Нейните гарванови коси се спускаха надолу в разхлабени къдрици, съчетани с бретон.

Суперзвездата, която е работила с легендарния дизайнер Маки, за да създаде редица най-запомнящи се моменти в модата, допълни визията си със сребърен колан с верижна броня, докато позира на събитието, проведено в Гилдията на режисьорите на Америка.

Междувременно 44-годишната Пинк показа стегнатите си крака в черно-жълта мини рокля с гарнитура от пера.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Омар Байрамов (@omarbayramov)

Документалният филм ще включва акценти от бляскавата кариера на прочутия дизайнер, включително сътрудничеството му със звезди като Шер и Пинк.

Шер е работила с модния дизайнер Маки (на снимката), за да създаде редица от най-запомнящите се моменти в модата. На Met Gala през 1974 г. Шер облече една от първите „голи рокли“, носени някога, изработена от прозрачен мънистен материал с бели ръкави от пера, дело на въпросния дизайнер. Тя също така  носеше рокля от две части на Боб Маки на наградите „Оскар“ през 1973 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob Mackie (@bobmackie)

На наградите на Академията през 1974 г. Шер носеше друг дизайн на Боб Маки – рокля с флорална пола в стил саронг и подходяща бралетка. Изпълнителката на I Got You Babe носеше също и творение на Маки на Met Gala през 1985 г., която беше на тема „Костюми на Кралска Индия“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bob Mackie (@bobmackie)

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Teodora Dragoeva
Сподели
1 коментара
fallback