IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голямото завръщане: Кейт Мидълтън се появи сияеща по време на парада Trooping the Colour

15 юни 2024 17 59

На фона на продължаващата ѝ битка с рака

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Завръщането на Кейт Мидълтън е в ход. 42-годишната съпруга на британския принц Уилям се появи за първи път от месеци в публичното пространство. Мидълтън беше забелязана на път за парада Trooping the Colour в събота заедно с Уилям и децата им – принц Джордж (10), принцеса Шарлот (9) и принц Луи (6 г.), които седяха плътно до майка си.

Принцесата на Уелс изглеждаше шик в бяла рокля, подчертана от черно-бяла панделка, бели обеци и широка бяла шапка. Това е нейната първа официална поява за 2024 г. на фона на продължаващата ѝ битка с рака.

Принцесата на Уелс пристигна с кола с децата и съпруга си, а по-късно беше забелязана в карета, в която обикновено се возят крал Чарлз III и съпругата му кралица Камила.

 

Сайтът Page Six съобщи по-рано, че Мидълтън смята да гледа парада от кабинета на генерал-майора с останалата част от семейството, включително Уилям, както и че тя планира да се присъедини към кралското семейство за годишната им снимка на балкона на Бъкингамския дворец, но това подлежи на промяна в зависимост от нейното състояние.

В  крайна сметка Кейт се появи пред поданиците си и то в отлично настроение. След спекулациите, тя не трябваше да се завръща към кралските си задължения в рамките на тази година, докато продължава лечението ѝ, но явно Мидълтън все пак е решила да присъства на парада за рождения ден на краля.

„Очаквам с нетърпение да присъствам на парада за рождения ден на краля този уикенд със семейството си и се надявам да се присъединя към няколко публични ангажимента през лятото, но също така знам, че все още не съм излязла от тъмното“, каза принцесата на Уелс в своето официално изявление чрез социалните медии.

Тя сподели и две свои снимки, направени в Уиндзор, Англия, по-рано тази седмица.


Мидълтън за първи път разкри, че ще присъства на парада за рождения ден на крал Чарлз III в петък. Тя каза:  „Уча се как да бъда търпелива, особено при несигурност. Приемам всеки ден както идва, слушам тялото си и си позволявам да отделя толкова необходимото време, за да се излекувам“, каза тя в изявлението.

Появата ѝ бележи първото ѝ публично излизане, откакто обяви диагнозата си рак през март, след като през януари претърпя коремна операция. Тя не разкри вида рак, който има, но тогава сподели, че е започнала да се подлага на химиотерапия за смъртоносната болест, която според нея все още е в „ранен стадий“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари