IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вместо Кейт – Карол и Майкъл Мидълтън придружиха принц Уилям на важно кралско събитие

20 юни 2024 16 30

Това бе първа поява на родителите на принцесата на Уелс след поставената ѝ ракова диагноза

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън бе в центъра на вниманието по време на събитието Trooping the Colour, когато отбеляза и завръщането си в публичното пространство след новината за раковата ѝ диагноза този март. Принцесата на Уелс придружи цялото си семейство, включително принц Уилям и трите им деца, качвайки се на балкона на Бъкингамския дворец, за да изгледа парада в чест на рождения ден на крал Чарлз.

Това обаче не бе началото на завръщането на Кейт в публичното пространство, а по-скоро инцидентен случай. Тя продължава да се лекува от неизвестен за обществото рак, като оставя работата на заден план в името на здравето си. Затова и Мидълтън не бе сред присъстващите на втория ден от събитието Royal Ascot, което продължава празненствата в чест на монарха на Великобритания.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Въпреки отсъствието на Кейт, на прекрасната зелена трева в двореца имаше представители на семейство Мидълтън в лицето на Карол и Майкъл, родителите на принцесата на Уелс. Това бе първа тяхна публична изява след поставената ракова диагноза на дъщеря им.

69-годишната Карол и 74-годишният Майкъл бяха снимани да се усмихват широко, пристигайки заедно на конно състезание. Майката на Кейт носеше синя флорална рокля от Self-Portrait, шапка в същия цвят и обеци от Emily Mortimer. Междувременно Майкъл заложи на черен фрак със сиви панталони на райе, сива вратовръзка и черно бомбе. 

Родителите на Кейт я замениха, заставайки плътно до принц Уилям по време на събитието. Освен тях тримата, присъстваха и още представители на кралското семейство, включително принцеса Юджини, кралица Камила, Зара и Майк Тиндъл. Кралица Камила пристигна в компанията на крал Чарлз в карета, като част от кралската процесия. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Монархът на Великобритания изглеждаше елегантно в костюм и бомбе, спазвайки стриктно дрескода за събитието Royal Enclosure. Мъжете са задължени да носят облекло в черно, сиво или тъмносиньо с жилетка и вратовръзка, като моделите и щампите с патриотичен характер, например националното знаме, са приемливи. Черните или сиви цилиндрични шапки са задължителни, но могат да бъдат премахнати, когато мъжете влизат в ресторант, личната си ложа или място за сядане. Чорапите трябва да покриват глезена.

Крал Чарлз и кралица Камила се возеха заедно с херцога и херцогинята на Уелингтън. Във втората карета се бяха настанили принцеса Ан, Питър Филипс, кралският спортен мениджър Джон Уорън и лейди Габриела Кингстън. Зад тях бяха сестрата на кралица Камила, Анабел Елиът, която се возеше заедно със сина си Бен.

Относно отсъствието на принцеса Кейт от събитието, говорители на кралското семейство заявиха, че появата ѝ на Trooping the Colour никога не е означавала, че тя ще се завърне окончателно към своята работа, тъй като в момента е поставила здравето си на първо място.

„Тя прави това, което е правилно за нея, и се възстановява у дома. Справя се със ситуацията по най-добрия начин“, казва източник, близък до семейството.

Принцеса Кейт изложи плановете си за близкото бъдеще в лично писмо, публикувано на 14 юни, което потвърди, че тя ще бъде на Trooping the Colour на следващия ден. В него Мидълтън написа, че очаква с нетърпение да присъства на парада за рождения ден на краля със семейството си и се надява да се присъедини към няколко публични ангажимента през лятото. В същото време допълни, че все още има дълъг път пред себе си и не бърза да се завръща официално към задълженията си.

„Уча се да бъда търпелива, особено пред несигурността. Приемам всеки ден полека, слушам тялото си и си позволявам да отделя необходимото време, за да се излекувам. Правя добър напредък, но както знае всеки, който преминава през химиотерапия, има добри и лоши дни. В тези лоши дни се чувствате слаби, уморени и трябва да позволите на тялото да си почива. Но в добрите дни, когато се чувстваш силен, искаш да извлечеш максимума от това, че се чувстваш добре“, казва още Кейт.

Добри новини – Кейт Мидълтън продължава да работи на фона на битката си с рака

Има показателни знаци, че възстановяването на Кейт Мидълтън върви добре

Кейт Мидълтън и принц Уилям изживяват истински ад

Мидълтън заяви, че лечението ѝ продължава и ще продължава още няколко месеца. „В дните, в които се чувствам достатъчно добре, е удоволствие да се занимавам с училищния живот, да отделям лично време за нещата, които ми дават енергия и позитивност, както и да започна да върша малко работа от вкъщи“.

Не са взети решения какви бъдещи ангажименти може да поеме кралското семейство през следващите седмици. Всички предстоящи излизания ще се основават на това кога Кейт се почувства способна и с подкрепата на нейния медицински екип.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари