IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт до принц Уилям и децата в Лондон

24 юни 2024 08 40

В селфито се включиха принц Джордж и принцеса Шарлот

Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт позира за селфи с принц Уилям, принц Джордж и принцеса Шарлот по време на на турнето ѝ Eras Tour в Лондон на 21 юни. Както се вижда от снимка, споделена в официалния Instagram акаунт на принца и принцесата на Уелс, всички изглеждат много щастливи.

На изображението 34-годишната Суифт стои до трите кралски особи, протягайки ръка и усмихвайки се широко, докато държи телефон, за да направи обща снимка. "Благодаря @taylorswift за страхотната вечер! #LondonTSTheErastour", гласи надписът на публикацията.

На снимка, публикувана в собствения ѝ профил в Инстаграм, Суифт сподели моментния кадър, на която позира с 42-годишния принц Уилям, 10-годишния принц Джордж и 9-годишната принцеса Шарлот, 9 г. - както и с приятеля си Травис Келси.

"Честит рожден ден, М8! Концертите в Лондон започват с великолепен старт ?????", написа певицата под публикацията си, визирайки рождения ден на принц Уилям.

Принц Уилям и децата му гледаха шоуто на стадион "Уембли" по време на първата вечер от спирката на турнето на певицата. Смята се, че кралската особа, която дели принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи със съпругата си Кейт Мидълтън, е била забелязана да танцува на песента на Суифт "Shake It Off" по време на концерта.

Шестгодишният принц Луи вероятно е останал вкъщи с 42-годишната си майка Кейт, докато по-големите му братя и сестри са се наслаждавали на шоуто с баща си.

През последните месеци принцесата на Уелс остана до голяма степен извън общественото внимание, тъй като продължава лечението си от рак. Наскоро тя се появи специално на 15 юни на Trooping the Colour, ежегодното честване на рождения ден на крал Чарлз, отбелязвайки първата си публична среща с кралските особи от Коледа насам.

Събитието обаче не означаваше завръщане към публичния живот, като бъдещите ѝ ангажименти ще зависят от това кога ще се почувства в състояние и под ръководството на медицинския ѝ екип.

Принц Уилям и преди се е свързвал със Суифт през изминалите години. През 2013 г. кралското семейство беше изведено на сцената от певицата по време на благотворително събитие на Centrepoint в двореца Кенсингтън, за да се присъедини към Джон Бон Джоуви за изпълнение на "Livin' on a Prayer".

По-късно принцът на Уелс отново изрази възхищението си от Суифт по време на наградите за опазване на бивни през 2023 г. Според списание "Hello!" кралското семейство споменава попзвездата, докато говори с рокаджията Рони Ууд за The Rolling Stones.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари