IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След селфито с принц Уилям - Травис Келси се качи на сцената с Тейлър Суифт

24 юни 2024 14 40

Звездите се събраха в чест на концертите на изпълнителката в Лондон

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Тейлър Суифт имаше много специален гост на третата вечер от турнето й Eras в Лондон - приятелят й Травис Келси. 

По време на изпълнението на стадион "Уембли" в неделя, 23 юни, попзвездата изненада публиката, канейки шампиона на NFL на сцената. Облечен като истински джентълмен от 60-те години, състезателят по американски футбол излезе, за да помогне на Суифт да се преоблече по време на песента I Can Do It With a Broken Heart. Изпълнителката прави подобна промяна на всеки от концертите си след излизането на албума The Tortured Poets Department, като всеки път сменя тоалета си на сцената. 

Не само че Келси се качи на сцената, което бележи първа подобна негова поява, но той също така замести танцьора, който по принцип носи Тейлър на ръце. Футболистът се усмихваше до уши под бурните овации на публиката, хванал здраво приятелката си, носейки я до обозначената зона, където тя се преоблече. Поставяйки я внимателно на червен диван, Келси след това се обърна към присъстващите и им помаха.

Самият Келси не можеше да сдържи емоциите си, правейки ретуши на Суифт, докато тя сменяше тоалета, поръсвайки лицето й с пудра. Той също така показа част от емблематичните си танцувални умения, които феновете видяха по време на парти след спечелването на Супербоул през февруари, след което излезе от сцената с огромна усмивка на лицето. 

Появата на Травис дойде ден, след като той и Тейлър участваха в първа обща снимка, публикувана в социалните мрежи. Те застанаха до принц Уилям и две от трите му деца - принц Джордж и принцеса Шарлот - след концерт на 21 юни. Петимата позираха зад кулисите, като същият ден престолонаследникът навърши 42 години и показа невероятни танцови умения във ВИП ложата на стадион "Уембли". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Във видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как Уилям е на крака по време на песента Shake it Off и танцува така, сякаш никой не гледа. От лявата му страна е застанала принцеса Шарлот, която се държи малко по-сдържано от баща си. 

Освен принц Уилям и Травис Келси, концертите на Тейлър в Лондон бяха посетени от още няколко известни личности. Братът на Травис, Джейсън Келси, и съпругата му Кайли се появиха на втората вечер от турнето в Англия, след като футболистите бяха забелязани да разменят специалните гривни за приятелство с малък фен предната вечер. 

@kkinldn Shake it off Prince William #princewilliam #erastourtaylorswift #erastour #whiteclawuk ♬ original sound - KK

Том Круз също беше видян на трибуните, както и режисьорката Грета Гъруиг. Аштън Къчър и Мила Кунис, Рейчъл Зиглър и Хю Грант допълваха списъка с известни личности на "Уембли". Според фенски профил в социалните мрежи, Лиъм Хемсуърт също се е появил сред публиката на втората вечер от турнето, а друг твърди, че и актьорът от "50 нюанса сиво" Джейми Дорнан е гледал изпълненията на Тейлър на живо. 

Джиджи Хадид, Брадли Купър, Лени Кравиц и Травис Келси заедно заради Тейлър Суифт

Прекалява ли - Тейлър Суифт се обяви за „функциониращ алкохолик“

Звездна ваканция – Тейлър Суифт и Травис Келси почиват с Джиджи Хадид и Брадли Купър

Салма Хайек се похвали в социалните мрежи, че е успяла да се наслади на тричасовото шоу, публикувайки снимки и видеа в социалните мрежи. Към нея се присъединиха Стела Маккартни, Лесли Ман и Джонатан Ван Нес

След като изнесе последния си за момента концерт в Лондон на 23 юни, Тейлър Суифт ще се завърне в британската столица през август, когато ще направи изпълнения на от 15 до 20 август

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари