IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис започват снимките за продължението на "Шантав петък"

25 юни 2024 17 50

От Дисни съобщиха, че филмът ще излезе по кината през 2025 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис отново са заедно на снимачната площадка. 

Повече от 20 години след първата част на комедията "Шантав петък", излязла през 2003 година, двете актриси зарадваха своите фенове с обща снимка пред караваните си, показвайки че са готови отново да влязат в познатите си роли. Лоън и Къртис се държат за ръце, седнали на стълбите пред респективните си подвижни домове, в които ще остават, докато изпълняват професионалните си задължения през следващите месеци. 

Снимката, споделена от Дисни в социалните мрежи, показва 37-годишната актриса, облечена в класически сини дънки и черна блуза, наметнала раиран бял пуловер върху раменете си. Познатата й рижава коса е пусната да пада свободно пред двете й рамене, а визията й е завършена от отворени черни обувки. От своя страна, 65-годишната й колежка носи изцяло черен тоалет и удобни пантофки, изплезила език срещу камерата и вдигнала във въздух знака за рокендрол. 

С въпросния фотос от продуцентското студио обявиха, че продукцията вече е ход и се очаква "Шантав петък 2" да излезе по кината през 2025 година. 

През март Лоън заяви пред списание People, че няма търпение отново да се събере с Джейми Лий Къртис и двете да видят колко могат да развият историята от първия филм. "Ние си говорим всеки ден по различни теми, така че смятам, че ще бъде много забавно, когато отново сме на едно и също място", допълни звездата. 

Когато "Шантав петък" навърши 20 години от премиерата си, двете актриси дадоха общо интервю пред New York Times, където разкриха малко повече за лесното и безпроблемното си приятелство, което издържа на трудностите в Холивуд.

"Запознахме се в офиса, прочетохме си репликите и оттам-нататък всичко потръгна. Трябваше да се откажа от всеки контролен механизъм, който притежавах, и просто да се пусна по течението. Линдзи беше адаптивна, както винаги. Ако гледате "Капан за родители", ще видите, че тя има актьорски талант, който е наистина впечатляващ. Това беше голяма работа за нас. Беше голяма продукция. И нашата връзка се сформира много лесно", казва Къртис. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will (@famedazed)

Хитовата комедия от 2003 година, режисирана от Марк Уотърс и с участието на Марк Хармън, Чад Майкъл Мъри, Харолд Гулд и много други, разказва за майка и дъщеря, които разменят телата си и буквално влизат в обувките на другата. 

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари