IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

15 години без Майкъл Джексън - синът му Принс си спомни за Краля на попа

26 юни 2024 17 50

Братята на покойния певец, Тито и Джаки, също отдадоха почит на звездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейството на Майкъл Джексън, включително братята му и синът му Принс, отдадоха почит на 15-ата годишнина от смъртта на Краля на попа. 

Изпълнителят на Thriller почина на 50-годишна възраст на 25 юни 2009 година, а повече от десетилетие по-късно 27-годишният му син сподели снимка в своята история в Instagram, на която баща му се усмихва широко, докато е заобиколен от деца по време на полувремето на Супербоул през 1993 година. 

"Липсваш ми, татко. Светът беше по-добро място, когато ти беше тук", написа Принс, който е само на 12 години, когато губи баща си. 

По-големият брат на Джексън, 73-годишният Джаки, също сподели снимка в социалните мрежи, на която пее заедно с покойния изпълнител, когато двамата са в началото на музикалната си кариера. "Трудно ми е да повярвам, е изминаха 15 години без теб. Липсваш ни всеки ден", гласеше описанието под кадъра. 

70-годишният Тито сподели черно-бял портрет на суперзвездата и допълни с хаштаговете "15 години без Майкъл Джексън", "Отиде си твърде скоро", "Завинаги в сърцата ни", "Липсваш ни много", "МДЖ завинаги" и "Без думи"

Синът на Тито, 45-годишният Ти Джей, се включи в отдаването на почит, публикувайки снимка на Майкъл от сцената, на която той носи емблематичното си червено сако и е вдигнал едната си ръка нагоре. "Липсваш ми страшно много, чичо Майкъл. Благодаря за всичко, което направи за мен. Винаги ще се чувствам като най-късметлийския племенник, защото имам теб като постоянен източник на сила, напътствие и любов. Обичам те завинаги", написа Джей. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tito Jackson (@poppa3t)

Джексън, който тази година трябваше да навърши 65 години, почина от сърдечен арест, причинен от фатална комбинация от лекарства, предписани му от лекаря Конрад Мъри. Медикът беше обвинен в непредумишлено убийство през 2011 година. 

В момента се работи по биографичен мюзикъл за живота на Майкъл, като главната роля ще бъде изпълнена от племенника му Джафар Джексън. Проектът се разработва с позволението на цялото семейство на Краля на попа, включително и трите му деца - Принс, Парис и Биги. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TJ JACKSON (@tjjackson9)

През 2022 година Принс говори за наследството, което баща му е оставил след себе си и призна, че мисли за него всеки ден. 

"В живота има много сложности, на които смятам, че родителите учат децата си, така че без него ми е трудно да се справям с някои неща. И също така, това е голямо наследство, което ние трябва да зашитим. Би било страхотно, ако знаех как той би искал да бъде управлявано. Така че мисля за него всеки ден", каза Принс. Той допълни, че често слуша дискографията на баща си, която съдържа в себе си голяма част от характера на изпълнителя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ludimila (@lumoonwalkes)

През март трите деца на Майкъл направиха рядка обща проява на червения килим, присъствайки на премиерата на мюзикъла MJ: The Musical в Лондон

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари