IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Уотс и нейното дете Кай блеснаха на модно шоу на Balenciaga в Париж

29 юни 2024 18 00

Актрисата и наследникът й имат сходно влечение към света на модата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Наоми Уотс и нейното мини-аз Кай Шрайбър се появиха в зашеметяващи тоалети на модното шоу на Balenciaga в Париж.  Актрисата споделя 15-годишния Кай, 15 с бившия си партньор Лив Шрайбер, от когото има още един 16-годишен син - Саша.

По-малкото дете на Наоми обаче от години предпочита да се носи като момиче и вече е истински огледален образ на майка си. Наоми и Кай дойдоха на ревюто на Balenciaga есен 2024 в Париж тази седмица в противоположни монохромни тоалети.

Холивудската актриса се появи в шикозен бял костюм с пола с ефектни рамене, допълнен с бели ръкавици, черна чанта, черни обувки с остър ток и черни слънчеви очила. Характерната й руса коса беше оформена на вълни в стила на Грейс Кели и тя носеше обеци с перли, за да завърши външния вид.

Кай изглеждаше пораснал в изцяло черен тоалет, контрастиращ с вида на майка му. 15-годишният тийнейджър носеше прозрачен черен дантелен топ, черен сутиен и дълга черна пола.

Кай беше допълнил визията си с черни остри обувки, черна дамска чанта и готини черни слънчеви очила. Той носеше висящи обеци и беше прибрал дългата си руса коса в елегантна опашка.

Тази поява не е първият път, когато Кай проявява интерес към света на модата. Дуото майка-дете също присъства на шоуто на Dior в Ню Йорк през април тази година.

Въпреки че Кай е малко по-висок от майка си, очевидно е, че той прилича повече на майка си по външен вид, наследявайки нейните фини черти.

Другото дете на Наоми и Лив - роденият през  2007 г Саша е изявен екологичен активист.

Наоми сподели гордостта си от сина си, че участва в глобалните маршове на Училищна стачка за климата, водени от шведската активистка Грета Тунберг. В публикация, споделена в Instagram през 2019 г., тя написа: „Гордея се с моето момче, че зае позиция с неговите съученици днес, използвайки гласовете си и изисквайки по-добро бъдеще за себе си и децата си!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)


Външният вид не е единственото общо нещо, което синовете на Наоми имат с майка си. Неотдавна актрисата каза пред Net-A-Porter, че и двете й деца искат да следват пътя на сценичните изкуства и се интересуват от актьорско майсторство. 

Двете деца са близки с родителите си, въпреки раздялата на Наоми и Лиев през 2016 г. след 11 години връзка. В интервюто си за Net-A-Porter 55-годишната звезда сподели, че с Шрайбер са успели да запазят приятелските си чувства в името на съвсместното родителство.

„Ние правим нещата по много различен начин. Много се гордея с нас, колкото и банално да звучи“, каза тя, добавяйки: „Поставихме като наш абсолютен приоритет да бъдем добри и любезни един към друг и сме абсолютно отдадени на това.“

Наоми, която се омъжи за актьора Били Крудъп през 2023 г., често се събира с Лив и настоящата му съпруга Тейлър Нейсън, за да отпразнуват постиженията на Саша и Кай. 

За още новини от света на здравето и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари