IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ваканцията на звездите - Джордж и Амал Клуни си почиват в Сен Тропе

1 юли 2024 14 30

Двамата бяха уловени на романтична разходка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лятото официално започна за Джордж и Амал Клуни. 

Известните съпрузи, които разбиват на пух и прах теориите за остаряването и доказват, че възрастта няма значение, когато говорим за любов, успяха да намерят време за себе си на фона на натоварените си графици. След като Джордж приключи снимките по общия си проект с Брад Пит, а Амал се измъкна за кратко от тежката си работа на адвокат по човешките права, те заминаха на почивка в Сен Тропе, за да се насладят на топлото слънце и вкусната местна кухня. 

Наскоро двойката беше забелязана да вечеря в известен ресторант в Сен Тропе, където се сервира средиземноморска кухня, а гледката към морето е впечатляваща. Разбира се, семейство Клуни имаше запазена маса на специално място в заведението, за да е далеч от останалите гости и в същото време да се любува на Френската ривиера. Близнаците на двойката не бяха снимани, което не е никаква изненада, тъй като децата все още стоят далеч от публичното пространство и дори не са стъпвали на червения килим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Backgrid (@backgrid_usa)

За романтичната среща Джордж се избра ежедневен, но стилен вид. Той облече бял тениска с яка и сиви панталони, които комбирани с обувки в сив цвят. Той допълни лятната визия с чифт слънчеви очила и сиво сако, което носеше в едната си ръка. С другата беше здраво хванал ръката на Амал, която грееше в многоцветна лятна рокля с флорални мотиви. Застъпничката за човешките права последва примера на съпруга си, слагайки чиф слънчеви очила, а цялата визия бе завършена с бяла чанта и сандали в неутрален цвят. 

Джордж и Амал често прекарват лятната си ваканция в Европа. Сен Тропе не е далеч от езерото Комо, където двойката притежава красива и просторна вила. Имотът е закупен от Джордж през 2002 година от семейството, собственик на известните сосове Heinz. По това време вилата е струвала 10 милиона долара. Според Washtington Post, покупката и идването на Клуни в местността е накарало бизнеса с недвижими имоти да се подобри, като цените на вилите и къщите там се удвоили.

По-късно Клуни закупува съседен имот, с което превръща вилата си в един от най-големите частни домове в района. Стойността на къщата с 25 стаи беше оценена на 100 милиона долара през 2022 година. 

Езерото Комо е специално за актьора в личен план. Там през 2013 година той среща за първи път Амал. По това време тя се присъединява към групова вечеря в дома му, докато миналава през местността напът за Кан. "Помислих си, че е много красива, забавна и очевидно умна", казва Клуни за първото си впечталение от Амал. 

След по-малко от година Джордж предлага брак на адвокатката, а през 2014 година те се женят в курорта Aman Canal Grande във Венеция. 

През 2017 година двойката посреща близнаците си Александър и Ела

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари