IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С деца на море - Джон Бон Джоуви на ваканция със сина си Джейк и снаха си Мили Боби Браун

1 юли 2024 17 40

Тримата бяха забелязани на брега на Сардиния

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джон Бон Джоуви определено търси начини отново да се почувства млад, като този път реши да придружи младоженците Джейк Бонджови и Мили Боби Браун на ваканцията им в Италия

Рокаджията беше забелязан да се наслаждава на горещото слънце на Ботуша, почивайки си в Сардиния заедно със сина и снаха си. Бон Джоуви беше уловен от камерите да седи на дървен шезлонг, полугол и готов да хване малко тен. Той носеше тъмносини шорти и черна шапка с козирка, комбинирани със слънчеви очила. От своя страна, Джейк носеше изцяло бял тоалет, съставен от тениска и шорти, а съпругата му избра бял бански от две части, покрит с дълга жълта риза. 

Семейната почивка идва два месеца след тайната и интимна сватба между актрисата от Stranger Things и музикалният син. Въпреки че досега нито един от тях не е потвърдил новината, те на няколко пъти бяха забелязани да се наслаждават на съпружеския си живот, гордо демонстрирайки халките си. 

След церемонията младоженците се насладиха на ден, пълен със забавление, в тематичния парк Universal в Орландо, Флорида. Двамата споделиха снимки в респективните си профили в социалните мрежи. От публикациите става ясно, че Мили и Джейк са си прекарали повече от добре, играейки игри, качвайки се на различни атракциони и носейки еднакви шапки, с които да отпразнуват скорошното си встъпване в брак. 

20-годишната актриса носи дънкови шорти, върху които е изписано "Съпруга", а на шапката й с червени букви пише "съпругата на партито". От снимките става ясно, че Мили е спечелила огромен плюшен жираф от стрелба по мишени, както и че съпрузите са видели динозавър от "Джурасик Парк". Те също така са се насладили на воден атракцион с няколко свои приятели. 

Преди да се врече във вечна вярност на Джейк, Браун сподели, че иска сватбата й да бъде възможно най-интимна и далеч от публичното пространство. По думите й, този момент се случва веднъж в живота и не бива да се парадира пред хиляди души. Актрисата сподели, че целият си живот живее под светлината на прожекторите, но ще направи всичко възможно, за да запази връзката и сватбата си в тайна колкото се може повече. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари