IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм: Винаги съм знаел, че Виктория е жената за мен

3 юли 2024 10 40

Разберете с какво го е заплашила тя, ако той не й се беше обадил тогава

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В навечерието на 25-та годишнина на брака си с Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм разкри, че е знаел, че „винаги ще бъде“ със съпругата си и то седмици преди двамата да се срещнат очи в очи

Бившият футболист и екс певицата от Spice Girls ще честват 25 години от сватбата си на 4 юли, но преди събитието Декйвид се замисли за момента, в който за първи път е зърнал брюнетката.

49-годишният Бекъм каза пред вестник The ​​Sun, че за първи път е видял 50-годишната Виктория в музикално видео на Spice Girls и е казал на съотборника си от "Манчестър Юнайтед" Гари Невил, че няой ден ще „се ожени за нея“.

Дейвид си спомня: „Няколко месеца преди да се срещнем бях в чужбина с отбора на Англия. Гари Невил и аз бяхме в хотелската стая и се появи видео на Spice Girls. Посочих екрана и му казах: „Това е момичето за мен и ще го взема. Очите й, лицето й ме грабнаха - тя е моята представа за съвършенство."

Виктория е споделяла подобно прозрение, като е казвала в интервюта, че си е харесвала Дейвид много преди двамата да се срещнат и дори си е фантазирала за него.

Мисис Бекъм каза веднъж: „Спомням си, че давах интервю за едно футболно списание и те ми показаха снимки на различни футболисти. Нямах представа кой е Дейвид, но просто си спомням, че си помислих, че  е прекрасен.“

Дейвид и Виктория се срещат за първи път през 1997 г., когато тя идва да го гледа на футболен мач на Манчестър Юнайтед, а той й казва „здравей от другия край на стаята“.

Междувременно, по време на участие в шоуто на Елън Дедженерис, Дейвид също разказа за този сладък момент, казвайки: „Тя дойде на футболния ми мач и аз й казах „здравей“ от другия край на стаята и това беше. Мислех, че съм пропуснал шанса си, но седмица по-късно тя се появи на друг мой мач. Тя изпи няколко питиета и ми даде номера си."

Скоро след това, двойката излиза на първата си среща и двамата бързо стават неразделни. През януари 1998 г., само една година след срещата им, Дейвид и Виктория обявиха, че са се сгодили.

Няколко месеца преди двойката да сключи брак през 1999 г, влюбените посрещнаха първото си дете заедно - сина си Бруклин. След това двамата посрещнаха още триу деца заедно -  Ромео (21), Круз (19) и Харпър (12).

Самата Виктория пък разкри наскоро, че е поела водещата роля в ранните дни на романса й с Дейвид. Бившата певица и настояща дизайнерка сподели как още с първия си разговор с футболиста си е гарантирал, че отношенията им ще се задълбочат.

В своята автобиография "Learning To Fly" Виктория си спомня: „Гледахме се. И двамата знаехме, че се харесваме. Казах му: „Хайде, дай ми номера си и ще ти се обадя“. А той бързо като светкавица ми отговори - не ти ми дай номера си."

Докато си тръгвала, Виктория отправила следното предупреждение към Дейвид: „Казвам ви, г-н Дейвид Бекъм, ако не ми позвъните, следващия път, когато ви видя, ще ви сритам в слабините.“

Ироничната заплаха явно е проработила.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари