IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

25 години брак - Дейвид и Виктория Бекъм пресъздадоха сцена от сватбата си

4 юли 2024 12 30

Двамата облякоха отново лилави тоалети

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако Дейвид и Виктория Бекъм бяха запознати с българската музика, най-вероятно песента, която щяха да изберат за последната си публикация в социалните мрежи е "Цвят лилав" на Ирина Флорин. Тя напълно описва всичко, което виждаме на специалната снимка на влюбените, с която те почетоха 25 години брачен живот. 

Семейство Бекъм, което официално стана едно цяло на 4 юли 1999 година, сподели обща публикация в Instagram ден по-рано, с която пресъздаде специален момент от сватбата преди повече от две десетилетия. Тогава Дейвид и Виктория се преобличат в лилави тоалети, за да разрежат голямата си сватбена торта. С нестандартния си моден избор, който е дело на дизайнера Антонио Берарди, футболистът и бившата спайска завинаги остават в историята на звездните сватби. 

Сега, 25 години по-късно, Дейвид и Виктория пресъздадоха незабравимите тоалети, но с малко по-съвременен привкус. Не е ясно дали дрехите са абсолютно същите, но, съдейки по излъсканата им визия, е по-вероятно Берарди да е направил нови. Те обаче са точна реплика на сватбените тоалети, като г-жа Бекъм е облякла дълга рокля с висока цепка и флорална презрамка, а съпругът й носи стилен лилав костюм с цвете на едното рамо. Под него се подава и лилава блуза.

За новата снимка двойката се е настанила удобно на тронове - както се очаква от кралица на модата и крал на футбола, празнуващи 25 години семеен живот. За да модернизира външния вид, Виктория носи сребърни обвуки, които се завързват около прасците, а дългата й кафява коса е перфектно изправена и пусната да се спуска свободно по тялото. През 1999 година кичурите на дизайнерката са доста по-къси, което позволяваше по-добър поглед към флоралните детайли върху роклята с едно рамо. 

Дейвид, от друга страна, е с много повече снимки от сватбената си церемония и с много по-малко руси кичури в косата. Ако изключим това, стилът му е много подобен с този от 1999 година. Той допълни лилавия си костюм с подходящи обувки и нежен поглед, насочен към съпругата му. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by velvey ? (@velvetcoke)

Позирайки за снимката, хванати за ръце, единственото нещо, което липсваше, беше бебето Бруклин, което вече е 25-годишен мъж. Самият той е женен мъж, минавайки под венчилото с Никола Пелц. През 1999 година най-големият син на двойката присъства на сватбата им, като също носеше лилав костюм и каубойска шапка. 

Двойката, която отглежда заедно още 21-годишния Ромео, 19-годишния Круз и 12-годишната Харпър, написа под снимката "Вижте какво намерихме". 

В коментарите Дейвид и Виктория получиха множество положителни коментари, включително от майката на футболиста, Сандра, която написа "25 години и двамата все още изглеждат невероятно. Какви специални спомени". По-малката сестра на Бекъм, Джоан, допълни "Изглеждате толкова добре, колкото и тогава"

За самата церемония булката носи типична булчинска рокля в цвят шампанско, дело на Вера Уанг, докато младоженецът залага на бял костюм. Не жалейки средства за сватбата, двойката наема известна агенция, която се грижи гостите да се чувстват по най-добрия начин, а цялата обстановка да е подходяща за звезди от световен ранг. Според медиите, всичко е струвало 1 милион паунда по онова време. Агенцията, която се заема с организацията, е известна сред знаменитостите във Великобритания, като преди това е организирала рождените дни на принцеса Ан и Елтън Джон. 

Живописното ирланско местенце, на което Дейвид и Виктория се вричат във вечна вярност, се простира на 560 акра и датира от XVIII век, като организаторът Перегрин Джоунс казва пред списание OK!, че булката е искала място, което е интимно, уникално и покрито със зеленина и листа. Бекъм също така наема Саймън Лисет, който работи върху романтичната комедия "Четири сватби и едно погребение", за да подготви флоралните аранжировки - заедно с пресни ябълки, които са пробити и разпръснати около замъка, за да се освободи ароматът на плода. 

Докато Дейвид пристига на сватбата с Bently Azure за 230 000 паунда, Виктория се вози в Bentley Arnage. Тя привлече вниманието и с диамантено-златна корона, изработена по поръчка от Слим Барет, който преди това е работил върху аксесоари за принцеса Даяна. 

Въпреки множеството спекулации за разрив в отношенията по време на брака им, както и слухове за развод и изневери, Дейвид и Виктория остават семейство Бекъм и до днес. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари