IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Историята на една неосъществена сватба – Виктория Бекъм била сгодена за друг преди Дейвид

8 юли 2024 10 30

Пош Спайс дори е живяла с годеника си в дома на родителите си в Хартфордшър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Знаете ли, че  Виктория Бекъм почти се е омъжила за електротехник преди да срещне Дейвид Бекъм? Тази година най-горещата двойка в шоубизнеса на Обединеното кралство отпразнува 25 години от сватбата като по този повод двамата облякоха отново емблематичните си лилави тоалети.

Въпреки очевидния щастлив и доста успешен семеен живот на Виктория и Дейвид, вестник Daily Mail си припомни, че бившата певица от Spice Girls е била обещана на друг.

50-годишната Виктория е била сгодена за електротехника Марк Ууд, който е работел за бизнеса на баща ѝ като монтьор на алармени системи за електроника.

Двамата се запознават, когато тя е едва 14-годишна и учи в гимназията St Mary's High в Чешънт. По-късно двамата стават гаджета и заживяват заедно в семейния луксозен дом на родителите на певицата в Хартфордшър.

Ууд иска ръката на Пош Спайс през 1994 г., когато тя е само на 20 години и току-що е минала на прослушване за Spice Girls. В крайна сметка двамата се разделят през 1996 г., след 6-годишна връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 90s and more (@scenic90s)

Въпреки че никога не са сключвали брак, по едно време Виктория започва да се нарича Виктория Адамс Ууд и дори използва името в ранните продукти на групата.

Самата Виктория веднъж коментира тази своя връзка в документалния филм на ITV Being Victoria от 2002 г. с думите: „По някаква причина се сгодихме. Той беше алармен инженер. Само да беше останал в шкафа, в който го срещнах в къщата на майка ми.“

Съобщава се, че Марк не бил доволен от коментара на певицата и решил да ѝ го върне като разказал подробности за сексуалния им живот в документален филм на Канал 5 от 2004 г., наречен „Тайните на Виктория Бекъм“.

Тогава той казва, че „гърдите, които Виктория има сега със сигурност не са онези, които имаше тогава“.

Обсъждайки раздялата им Виктория също веднъж каза на водещата на Big Breakfast Дениз Ван Оутен: „Това не беше правилният човек за мен, не се забавлявах, така че това трябваше да приключи.“

Тя също се пошегува, че никога не му е върнала пръстена, като добави: „И аз не му върнах годежния пръстен! Все още го имам – не беше хубав пръстен. Не е ли ужасно? Това ме кара да звуча зле.“

Според слуховете Виктория се влюбва в Дейвид малко след раздялата им, а Марк остава с разбито сърце.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари