IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс отпразнува годишнината си с Дани Модър с ценен романтичен кадър

5 юли 2024 17 40

Двойката отбеляза 22 години от сватбата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Докато на 4 юли цяла Америка празнува Деня на Независимостта, фойерверките в дома на Дани Модър и Джулия Робъртс са по съвсем различен повод - сключването на брак. 

Тази година 56-годишната актриса отбеляза 22 години семеен живот с оператора, споделяйки в социалните мрежи невиждан досега романтичен кадър. На снимката се вижда как Модър и Робъртс страстно се целуват, докато са се прегърнали на фона на библиотека. Не е ясно кога и къде точно е направен фотосът, но се вижда, че двамата носят черни официални тоалети, като Дани е облякъл раирана риза със зелена вратовръзка и черно сако, докато съпругата му е с черна рокля с тънки презрамки. 

"22 години", написа само актрисата, допълвайки с множество сърца и различни празнични емотиконки. Тя също така сложи стикери на булка и младоженец, за да стане още по-ясно, че на 4 юли не празнува само празника на САЩ, но и своя личен. 

Известната двойка се жени на 4 юли 2002 година на доста интимна церемония, за която дори поканените гости не са знаели. Всички те са получили покана за парти по случай Деня на Независимостта, но всъщност са били изненадани с бракосъчетание. 

Робъртс и Модър се женят две години, след като се срещат на снимачната площадка на филма "Мексиканецът". Оттогава са неразделни и служат за пример като една от най-стабилните двойки в Холивуд. Имат три деца - 19-годишните близнаци Финиъс и Хейзъл и 17-годишен син Хенри

Откровено с Джулия Робъртс – за семейството, „Нотинг Хил“ и грациозното остаряване

21 години щастие – Джулия Робъртс с непоказвани семейни снимки

Джулия Робъртс отпразнува 18-ия рожден ден на близнаците си Хейзъл и Фин

През 2023 година носителката на "Оскар" не спести милите думи по адрес на съпруга си, казвайки в предаването Today, че той е опората на семейството

"Всичко започва с Дани Модър. Той е нашият закрилник и, по най-красивия начин, капитан на кораба ни. За мен, разбирането на дълбочината на живота наистина започна с него", каза Робъртс. 

Миналата година тя отбеляза 21 години брак с подобна страстна снимка, на която отново целува съпруга си. Свети Валентин тази година отново беше почетен с целувка, като Джулия сподели кадър от фото кабина, в която с Модър носят забавни костюми, очевидно присъствайки на парти. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари