IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорът от „Алф“ Бенджи Грегъри почина на 46 години

11 юли 2024 10 40

Той е третата звезда от комедийното шоу, която вече не е сред живите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Актьорът от хитовия комедиен сериал „Алф“ Бенджи Грегъри е бил намерен мъртъв на паркинг в Аризона миналия месец. Той е бил на 46 години по време на смъртта си.

Сестрата на бившата детска звезда, Ребека, потвърди смъртта на Грегъри в сряда, съобщава TMZ. Причината за смъртта му все още се изяснява.

Офисът на съдебния лекар на окръг Марикопа посочва датата на смъртта на Грегъри като 13 юни в неговия смъртен акт според изданието. Съобщава се, че Грегъри е страдал от депресия, биполярно разстройство и е имал нарушение на съня, което обикновено го е карало да стои буден с дни.

Изданието също така твърди, че източници, близки до актьора, смятат, че той е бил в банката в Пеория, Аризона, на 12 юни, за да депозира остатъчните си актьорски чекове от времето си в известния ситком на NBC, когато е заспал в колата си и е починал от топлинен удар поради тежкото лятно време в района.

Грегъри е намерен със служебното си куче Ханс. Кучето също е починало. Семейството на Грегъри предложи на феновете да дарят за каузи, които той би подкрепил като The Actors Equity Foundation.

Сестра му казва, че семейството им скърби за загубата на Грегъри и че оценяват мислите и добрите пожелания в трудния момент. Грегъри участва в „Алф“ от 1986 до 1990 г. Той се отдръпна от Холивуд през 2003 г., когато се записа в американския флот и стана помощник аерограф. Уволнен е с чест през 2005 г.

Грегъри стана известен с ролята си на Брайън Танер в „Алф“. Той участва в 101 епизода. Той също така е бил гост-звезда в други сериали.

Неговият колега Мичу Месарос, който изигра Алф, почина през 2016 г. на 76-годишна възраст, а Макс Райт, който играеше ролята на бащата в сериала, почина през 2018 г. след продължителна битка с рака. Той беше на 75.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари