IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Манганиело с удар по София Вергара – обвини я в лъжа за развода им

17 юли 2024 15 00

Актьорът е категоричен, че причината за раздялата не са децата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Първите думи на Джо Манганиело във връзка с развода му със София Вергара бяха директно насочени към актрисата. Двамата се разделиха след седем години брак, като вече продължиха напред и имат нови любовни трепети.

47-годишният красавец от „Истинска кръв“ коментира твърденията на бившата си съпруга, която каза, че основната причина за раздялата е различното мнение на двамата по въпроса за деца. През януари София заяви пред El Pais, че тя и Манганиело не били на една и съща страница относно увеличаването на семейството им. Тя заяви, че именно това е довело до развода, който беше потвърден през юли 2023 година.

„Бракът ми се провали, защото съпругът ми е по-млад. Той искаше деца, а аз не искам да бъда стара майка. Смятам, че това не е честно спрямо бебето. Уважавам всяка дама, която ражда в късна възраст, но това не е за мен“, каза по това време Вергара.

Но сега, в интервю за Men's Journal от 16 юли, Манганиело предлага съвсем друга гледна точка и е категоричен, че твърденията на бившата му съпруга са неверни.

„Опитахме се да създадем семейство през първата година и половина. И проведохме сериозен разговор по темата още на първия месец от връзката ни. Казах ѝ, че, ако наистина не иска да има деца, трябва да ми сподели, за да съм наясно. Но тя не ми го каза. Аз ѝ обещах, че няма да я напусна, ако нещата не се получат. И не го направих“, каза Джо.

Докато Манганиело е искал деца, той е категоричен, че не това е довело до развода. 

„Причината е, че двама души се отдалечават и понякога нещата свършват по този начин“, каза той, споделяйки разочарованието си от това как отразяването на раздялата е повлияло на обществените представи за неговия характер. „Да бъда описван така, сякаш съм преживял някаква криза на средната възраст и след девет години съм се обърнал на 180 градуса и съм поставил ултиматум на някого, това не е в моята природа“, допълва актьорът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

През юли 2023 година Вергара и Манганиело споделиха общо съобщение до медиите, в което казват, че се разделят след седем години брак. По думите им, решението не е било никак лесно, като и двамата остават с най-добри чувства за периода си заедно и винаги ще се уважават.

Два дни по-късно Джо подаде официална молба за развод, като посочи „непреодолими различия“ като основна причина. Според документите, датата на раздялата е 2 юли.

През май Вергара говори пред списание People относно решението си да не иска повече деца. Тя вече е майка на 32-годишния Маноло, когото споделя с бившия си съпруг.

„Има неща в живота, които изглеждат като добра идея, но всъщност не са. Веднъж станах майка. Знам какво е да си добра майка и да се опитваш да правиш най-доброто в името на детето си. Това изисква огромни жертви, много енергия“, каза актрисата.

София Вергара и Джо Манганиело финализираха развода си

София Вергара разкри истинската причина за развода си с Джо Манганиело

Джо Манганиело и Кейтлин О'Конър дебютираха като двойка на червения килим

Отбелязвайки, че благодарение на науката жените могат да имат деца и в по-късна възраст, тя добави, че все пак ще уважи тялото си и няма да го прекарва отново през всичките девет месеца на бременността. По думите ѝ, природата е показала, че има определена възраст, след която жените трябва да спрат с раждането и науката не трябва да се намесва. Все пак Вергара поздрави дамите, които се решават на тази стъпка в по-късен етап от живота, но е категорична, че не иска да е една от тях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

„Не смятам, че с моята кариера и начина на живот е справедливо да родя дете. Няма да мога да му обърна внимание на 100%“, каза още София.

След развода както Манганиело, така и Вергара намериха отново любовта. Тя излиза с ортопедичния хирург Джъстин Салиман, докато Джо е във връзка с актрисата Кейтлин О'Конър. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и страницата във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари