IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мелания и Иванка Тръмп се премениха в червено и бяло в подкрепа на Доналд

19 юли 2024 16 30

Дъщерята и съпругата на кандидата за президент показаха единство

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мелания Тръмп и нейната доведена дъщеря Иванка Тръмп изумиха в стилни, координирани визии в червено и бяло, появявайки се на Националния конгрес на Републиканската партия за 2024 г. в подкрепа на Доналд Тръмп.

Бившата първа дама и бившата първа дъщеря се присъединиха към 45-ия президент на сцената на Fiserv Forum в Милуоки в сряда, когато той подписа документи, за да приеме номинацията на Републиканската партия и отново да се изправи срещу президента Джо Байдън на предстоящите избори.

Към тях се присъедини и синът на Доналд Ерик Тръмп.

54-годишната Мелания блесна в костюм с червена пола и сако, докато гордо стоеше до съпруга си. Иванка пък беше с подобен бял костюм с красиви копчета.

Най-малката дъщеря на Доналд, Тифани Тръмп, наблюдава как баща ѝ подписва документите, докато седеше в публиката до съпруга на Иванка, Джаред Кушнър. Тя също като сестра си носеше бял костюм.

Семейство Тръмп;

Семейство Тръмп; Снимка: Getty Images

В сряда Ерик потвърди, че Мелания и 42-годишната Иванка ще подкрепят Доналд като каза пред „CBS Mornings“, „Те идват с пълна сила и блясък, така че със сигурност ще бъдат тук. Иванка беше невероятен поддръжник на баща ми“, продължи той. „Няма семейство в политическата история, което да е останало по-близко от нас.“

Тифани до

Тифани до сестра си Иванка и мъжа й; Снимка: Getty Images

Иванка е била старши съветник по време на администрацията на Тръмп от 2017 до 2021 г. RNC вече беше семейна афера, тъй като Доналд Тръмп-младши също присъства на събитието в сряда с дъщеря си Кай Тръмп.

17-годишната Кай излезе на сцената, за да сподели подкрепата си за дядо си Доналд, като каза: „За мен той е просто нормален дядо.“

Тя продължи: „Той ни дава бонбони и сода, когато родителите ни не гледат. Винаги иска да знае как се справяме в училище.

Тя също аплодира 78-годишния мъж за това, че дава приоритет на семейството си на фона на различните си съдебни битки, включително процеса срещу него през май, когато той стана осъден престъпник, след като беше признат за виновен във фалшифициране на бизнес записи.

„Дори когато минава през всички тези съдебни дела, той винаги ме пита как съм“, добави Кай. „Той винаги ме насърчава да се стремя да бъда най-успешният човек, който мога да бъда. Очевидно той поставя летвата доста високо, но кой знае? Може би един ден ще го стигна.“

В понеделник Доналд пристигна на конгреса на Републиканската партия с превръзка на ухото, след като беше прострелян на митинг в Пенсилвания през уикенда.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари