IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кит Харингтън се съблече - демонстрира изваяна физика

27 юли 2024 12 00

Актьорът се изфука с шест плочки на корема

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кит Харингтън се съблече гол до кръста, за да демонстрира изваяната си физика, и разбира се, 6-те плочки на корема си. Актьорът направи това зад кулисите на пиесата „Slave Play“, която е продукция на Уест Енд. 

Драматургът Джеръми О. Харис се включи в Instagram във вторник, за да сподели секси снимката на звездата от „Игра на тронове“, на която Кит видимо се подготвя в гримьорната на Noël Coward Theatre в Лондон.

37-годишният Харингтън е изправен за кадъра, като носи сиво джогинг долнище на анцунг и държи нещо, което изглеждаше като празна чаша за кафе.

 

Актьорът изглежда не е знаел, че снимката му ще бъде публикувана онлайн, тъй като 35-годишният Харис написа в своята история в Instagram: „Китс ще ме убие, че публикувах това. Споделете го, за да ми прости."

Въпреки, че снимката на изваяния Кит бързо се разпространи из социалните медии, той вероятно няма да я види скоро, тъй като няма акаунти в нито една социална мрежа.

 

 

Колкото до номинираната за награда "Тони" пиеса, в нея Харингтън играе поддържащата роля на Джим. Преди да приеме ролята в театхъра, актьорът се страхуваше, че репутацията му на героя на Джон Сноу от сериала „Игра на тронове“ на HBO ще отвлече вниманието на феновете от този вид изкуство.

В момента Джеръми О. Харис, който написва пиесата, докато посещава училището по драма в Йейл, се радва на големия успех на постановката си.

 

 

Колкото до Кит, той се радва на семейно щастие с червенокосата актриса Роуз Лесли, с която миналата година станаха родители за втори път.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари