IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион с първи думи след изпълнението си в Париж

30 юли 2024 08 30

Легендата на баладите изпя Hymne A L'Amour за началото на Олимпиадата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селин Дион се наслаждава на живота с пълна сила. 

След наелектризиращото си изпълнение за началото на олимпийските игри в Париж, дадено в петък, 26 юли, канадската изпълнителка изрази своята благодарност за предоставената ѝ възможност и подкрепата, която е получила от феновете по целия свят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

„За мен беше чест да пея тази вечер на откриващата церемония в Париж и съм изпълнена с радост, че успях да се завърна в един от любимите ми градове. Най-вече съм щастлива, че мога да почета тези невероятни атлети, наред с всичките им истории на саможертва, болка, отдаденост и постоянство“, написа Дион в социалните мрежи.

Тя допълни „Всички вие сте толкова фокусирани върху мечтата си и независимо дали ще се завърнете у дома с медал или не, се надявам, че фактът, че сте тук, е сбъдната мечта за вас. Трябва да се гордеете, защото знаем колко труд сте положили, за да бъдете най-добрата версия на себе си. Останете фокусирани, борете се, сърцето ми е с вас! – Селин...“.

Изпълнителката също така сподели снимки в своя профил в социалната мрежа Х, където написа „Нека игрите да започнат! Изпращам любов и късмет на всички в състезанията. – Селин...“.

Селин Дион закри откриващата церемония в Париж с трогателно изпълнение на песента Hymne A L'Amour („Химн на любовта“) на Едит Пиаф. Тя бе поставена на сцена, позиционирана в основата на Айфеловата кула, точно под петте олимпийски кръга. Това беше първото изпълнение на Дион от четири години насам и две години след обявяването на диагнозата си за Синдром на схванатия човек.

За появата на канадската певица се заговори няколко дни по-рано, а на 25 юли тя бе забелязана в Париж, където си поговори и се снима с фенове пред хотел Royal Monceau във френската столица. Тя също така беше снимана в града няколко дни по-рано, което накара слуховете за нейно участие в церемонията на 26 юли да обиколят интернет със скоростта на светлината.

Селин Дион приемала по 90 милиграма валиум заради здравословните си проблеми

Селин Дион за нелечимата си болест: Сякаш някой се опитва да те удуши

Селин Дион на прага на смъртта заради нелечимата си болест

Преди да пее на Олимпиадата, Дион се появи в Лас Вегас на 28 юни, за да участва в драфта по хокей. Тя избра играч за отбора на „Монреал Канейдиънс“. Малко по-рано през месеца пък я видяхме на червения килим преди премиерата на документалния ѝ филм I Am: Celine Dion, в който се споделят повече детайли за неврологичното ѝ заболяване, за което все още няма лек. Именно то ѝ пречи да се върне на сцената.

По време на интервю за списание People през юни певицата сподели, че има страхотен вокален треньор и че лечебният ѝ план много ѝ помага и прави огромна разлика в състоянието ѝ. 

„Дори обмисляме да направим едно шоу, имам много идеи. Нямам търпение“, каза Дион по това време.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари