IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Година след втория си развод – Рийз Уидърспун с нов мъж

31 юли 2024 17 40

Вижте с кого бе забелязана актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Изглежда, че Рийз Уидърспун се е завърнала в света на срещите, след като бе забелязана в компанията на красив и висок мъж. Двамата се разхождаха из улиците на Ню Йорк, а от снимките става ясно, че се наслаждават на времето си заедно. Това е първият мъж, с когото Уидърспун е засичана след развода си с Джим Тот преди година.

Според Daily Mail, името на потенциалния избраник на Рийз е Оливър Харман. Той работи като финансист с частен капитал и вече няколко пъти е бил засичан в компанията на актрисата. Мъжът също има развод зад гърба си. Преди да излиза с Уидърспун, Харман е бил женен за бизнес дамата Мала Гаонкар, която в момента има връзка с музиканта Дейвид Бърн.

За разходката в Ню Йорк Рийз избра удобна черна рокля и токчета, а Оливър заложи на бяла тениска и сини панталони. Двойката очевидно не се притесняваше от камерите, следващи ги навсякъде, като разговаряха пламенно, докато стигнат до мястото си за вечеря. Това е вторият път, в който двамата са видени заедно само в рамките на седмица. Преди това пристигнаха в Голямата ябълка с частен хеликоптер в неделя, след което се отправиха към жилищна сграда.

До този момент не е ясно колко са сериозни отношенията между Уидърспун и Харман. И двамата отказват да коментират слуховете за връзка, като са инструктирали своите представители също да запазят мълчание.

Харман, който е германец, е съдружник-основател на Searchlight Capital Partners - частна инвестиционна компания. Преди това той е бил старши партньор в глобалната фирма KKR & Co. Има двама сина от брака си с Мала Гаонкар. Получава бакалавърска степен по история и международни отношения от университета Браун в Ню Йорк през 1990 година и магистърска степен по бизнес администрация от Харвард шест години по-късно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Draper James (@draperjames)

Рийз Уидърспун, която в момента снима четвърти сезон на сериала The Morning Show, се раздели със съпруга си Джим Тот през март 2023 година след почти 12 години брак. Тя подаде официална молба месец по-рано, цитирайки непреодолими различия като причина за раздялата.

Рийз и Джим бяха романтично свързани за първи път през 2010 година, преди да се сгодят през декември същата година. Бившата двойка сключи брак по време на романтична интимна церемония в задния си двор година по-късно. Те имат 11-годишен син Тенеси, за когото се разбраха да разделят попечителството и грижите. Уидърспун също така е майка на 20-годишния Дийкън и 24-годишната Ава, които споделя с бившия си съпруг Райън Филип.

Според източник, раздялата с Джим Тот е била много трудна за актрисата, защото дълго време не е можела да приеме, че с вече бившия ѝ съпруг са двама напълно различни хора. По думите на близки, Уидърспун обича да се занимава с множество дейности, докато Тот предпочита по-лежерния начин на живот. „Те прекарваха все по-малко време заедно, докато тя работеше“, казват запознати.

Наскоро разведената Рийз Уидърспун се появи с млад кавалер на наградите „Златен глобус“

Истина или не – Рийз Уидърспун и Кевин Костнър са двойка

„Плаках и плаках“: Рийз Уидърспун след развода

Повече от 10 години след сватбата си, двамата разбрали, че всъщност имат доста различни интереси. Рийз е описвана от своите приятели като „фокусирана и целеустремена“, докато Джим е по-спокоен. Актрисата прекарва голяма част на снимачната площадка или в продуциране на филми, като в същото време управлява своя марка дрехи.

Според документите за развод, Рийз и Джим са решили да поемат в различни посоки, но запазват приятелските си отношения и взаимното уважение. По думите на източник, двамата дълго време са се опитвали да запазят брака си, като решението за развод отнело доста време и сериозно обсъждане.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари