IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Бекъм заведе семейството си на луксозна ваканция в Италия

1 август 2024 14 40

Бившият футболист демонстрира невероятна физика по бельо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дейвид Бекъм вдигна градусите в социалните мрежи и покрай италианското крайбрежие, почивайки си на частна луксозна яхта само по бяло бельо.

Преди няколко дни бившият футболист беше заснет на плавателния съд заедно със съпругата си Виктория покрай крайбрежието на Позитано, Италия. 49-годишният Бекъм беше уловен да си взима освежаващ душ на яхтата, носейки само бяло бельо, което леко се беше смъкнало, показвайки разликата в тена му.

Малко по-късно Дейвид беше забелязан да се присъединява към съпругата си за романтично хапване на лодката. Докато футболистът реши да остане без горнище, 50-годишната Виктория заложи на черен топ и шапка с широка периферия.

Последните папарашки снимки на Дейвид идват на фона на публикации от страна на съпругата му, която нагледно показва на феновете как си почиват богатите. През последния месец семейство Бекъм се наслади на малко свободно време покрай крайбрежието на Сардиния. Към съпрузите се присъединиха и техните деца Ромео, Круз и Харпър. Дейвид носеше зелени бански, докато Виктория демонстрира почти същата визия като в края на месеца, обличайки рокля и със сламена шапка.

Малко по-късно през юли на яхтата се качиха 21-годишният Ромео, 19-годишният Круз и 13-годишната Харпър. И двамата съпрузи споделиха снимки от семейната ваканция, като Виктория публикува кадър, на който Дейвид се усмихва към Ромео, докато е прегърнал Круз. Дизайнерката също така публикува и своя самостоятелна снимка, на която си почива на палубата на фона на красив залез.

В друг кадър Харпър позира с родителите си, а малко по-късно се намира до брат си Ромео. Галерията приключва със снимка на Виктория и Дейвид, носещи шапки с козирки и возещи се на кърмата на яхтата.

Бившият футболист също публикува свои снимки от семейното пътуване, включително на романтичен обяд с Виктория насред винарски лози във Франция. Дизайнерката използва случая, за да се пошегува с уменията по фотообработка на съпруга си, отбелязвайки че косата ѝ по-скоро изглежда червена, а не кафява, каквато е по принцип.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари