IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жестоката игра – Бен Афлек направи ужасяващ подарък за рождения ден на Дженифър Лопес

1 август 2024 16 30

На всичкото отгоре актьорът пропусна партито на съпругата си

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Играта между Дженифър Лопес и Бен Афлек започва да става все по-жестока. Двамата от месеци не живеят заедно, подхранвайки слуховете за развод, а преди няколко дни изпълнителката прекара рождения си ден без съпруга си. Тя организира парти в стил „Бриджъртън“, където гостите бяха облечени като кралски особи от 1800-те години. Събитието обаче беше горчиво преживяване за Лопес не само заради отсъствието на Афлек, но и заради действията му същия ден.

Преди дни стана ясно, че актьорът е закупил собствен имот в Лос Анджелис за малко над 20 милиона долара. Къщата разполага с пет спални и е много по-близо до града, което позволява на Афлек да прекарва повече време с трите си деца от разваления си брак с Дженифър Гарнър. Междувременно Лопес остава в Бевърли Хилс.

Новината за закупуването на имот от страна на Афлек беше достатъчно притеснителна за феновете на двойката, но нещата станаха още по-сериозни, когато стана ясно, че покупката всъщност е станала навръх рождения ден на Лопес. Това се случва и на фона на пуснатия за продажба общ дом на двойката в Бевърли Хилс. Той разполага с 12 спални и 24 бани, като цената му възлиза на 68 милиона долара. Това е с около 8 милиона повече, отколкото бе закупен през 2023 година.

Междувременно Лопес продаде апартамента си в Ню Йорк за 23 милиона долара. Той разполагаше с четири спални и 7 бани. Продажбата е огромен успех за певицата, която се опитва да се отърве от имота в продължение на седем години. През пролетта най-накрая се намери купувач, а сделката беше завършена точно на 24 юли, когато Джей Ло навърши 55 години. 

Драмата с недвижимите имоти идва в труден период за звездната двойка. Въпреки силното начало на връзката си, Лопес и Афлек постепенно изчезнаха от полезрението на папараци и фенове, което създаде слухове за проблеми. Постепенно те се увеличаваха, като стана ясно, че двамата живеят отделно – той в центъра на Лос Анджелис, а тя в Маями. По първоначални данни, звездите са решили да си дадат почивка, за да се фокусират върху професионалните си проекти, но това оправдание бързо беше изключено от фенове и източници.

Въпреки че Лопес отмени турнето си This is Me... Now в подкрепа на едноименния си нов албум, а Афлек приключи работа по филма си The Accountant 2, двамата все пак не се събраха на едно място. Те продължиха да живеят на различните крайбрежия на Америка, включително за празника на 4 юли и за втората годишнина от сватбата им. Докато се намира в източната част на страната, Лопес бе забелязана да кара колело, да ходи на фитнес и да прекарва време с 18-годишната дъщеря на Бен, Вайълет.

Дженифър Лопес и Бен Афлек достигнаха втората годишнина от сватбата си

Джей Ло и Бен Афлек прекараха разделени празника за деня на Независимостта

Проблемите се задълбочават – Джей Ло сама в Италия, Бен Афлек вече не носи халката си

Източник споделя, че това не е лятото, което изпълнителката си е представяла, но тя ще се възползва на максимум от почивката.

„Тя винаги се радва, когато е със семейството. Прекара чудесен уикенд с приятели и близки. Обича да се забавлява и да организира красиви партита за рождения си ден. Беше в добро настроение“, каза източникът за празненствата на Джей Ло.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoke News (@shoke.news)

В писмо до своите последователи в Instagram певицата сподели, че е била много трогната от всичките пожелания, които е получила за рождения си ден, както и подкрепата, която усеща в този период.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари