IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек показа секси извивки по бански, а феновете се възхитиха на младежкия ѝ вид

2 август 2024 10 30

Месец преди да навърши 58 актрисата продължава да е все така гореща и желана

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Салма Хайек Пино показа сензационната си фигура на пясъчен часовник с изящни размери, докато лежеше край басейна на лятната с и почивка. На кадрите, които актрисата сама сподели в Instagram, тя носи бански от две части със зелени и бели шарки.

Носителката на факела от Олимпийските игри в Париж, която ще навърши 58 години на 2 септември, се е отпуснала на шезлонг, плаващ в плувния басейн. Хайек, която може да се похвали с 32,7 милиона последователи в социалните медии, написа до зашеметяващото си слайдшоу: „В очакване на август!“

Хайек (родена Хименес) по-рано разкри, че поддържа форма, като практикува възстановяваща йога, прочиства тялото си със сокове и разхожда многобройните си кучета, които тя нарича свои „дресьори“.

„Мислех, че остаряването означава, че няма да работя. Работя. Мислех, че остаряването може би означава, че вече няма да съм влюбена. Влюбена съм“, каза миналата година полумексиканката, полуливанката американка пред списание Glamour.

„Не чувствам, че съм загубила гъвкавостта си, пъргавината си или дори силата си... По дяволите, все още продължавам. Шокиращо е. Аз все още съм тук. Опитаха се да се отърват от мен по хиляди начини, но аз все още съм тук“, добави още звездата.

Феновете на Салма се възхитиха на нейната страхотна външност с „вибрации на русалка“, като един написа: „57 години и все още си една от най-горещите жени на Земята!“

Хайек следва да бъде съвместен домакин на третата годишна гала Caring for Women на 9 септември в The Pool в Midtown Manhattan заедно с Ким Кардашян, Приянка Чопра Джонас, Наоми Уотс, Матю Макконъхи, Донатела Версаче и др.

Търгът на живо, който миналата година събра 3 милиона долара за жертви на насилие, се организира от фондация Kering, управлявана от съпруга на номинираната за Оскар звезда -  Франсоа-Анри Пино.

62-годишният френски милиардер, който е женен за Салма от 15 години, каза в изявление миналия четвъртък: „За да бъдат жените и децата свободни да реализират своя потенциал, необременени от бремето на страх, заплаха и травма, от първостепенно значение е да се обърнем към насилието в неговите корени, да променим поведението и да излекуваме нашата колективна култура.“

Kering е мултинационална корпорация, която притежава луксозни модни марки Gucci, Balenciaga, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent и Alexander McQueen.

Салма и Франсоа-Анри, които се срещнаха през пролетта на 2006 г. в Palazzo Grassi във Венеция, са горди родители на 16-годишната дъщеря Валентина Палома Пино, която може да се похвали с 232 хиляди TikTok последователи.

Пино също е баща на три по-големи деца – син Франсоа-младши и дъщеря Матилд, които са от бившата му съпруга Дороте Лепер и син Августин, когото споделя със супермодела от 90-те Линда Еванджелиста.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари