IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не съм звезда – Никол Кидман кара обикновена кола, въпреки спортната в семейния гараж

5 август 2024 18 00

Актрисата обяснява защо няма отношение към автомобилите

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Да, Никол Кидман наистина кара Субару, въпреки че съпругът ѝ Кийт Ърбан ѝ е купил Ламборгини! Актрисата сподели, че е получила епичен подарък от мъжа си под формата на скъпия спортен автомобил Lamborghini Urus, но всъщност тя не желае да го управлява.

„Съпругът ми ми купи Ламборгини, но аз карам Субару, а той кара Ламборгинито“, казва 57-годишната Кидман пред Виктория Бекъм в профил на Vogue Australia, публикуван в петък, 2 август.

Освен това Кидман доверява на 50-годишната г-жа Бекъм, че не си пада по автомобилите, което обаче не важи за 56-годишния Ърбан.

„Съпругът ми е почитател на колите, а аз не се вълнувам от тях“, споделя Кидман. „Обикновено му казвам. че може да ме вози с каквато и да е кола, стига тя да има климатик.“

Според Кидман, Ърбан е закупил спортния автомобил заради своя собствен интерес към този тип коли.

„Мисля, че затова ми го купи. Той обича бързи коли, обича всякакви коли. Това е неговото нещо“, казва още холивудската звезда. „Той е момче от Куинсланд, Австралия, дошло от нищото. Нещо като Дейвид [Бекъм], нали. Сам се е изградил като личност. Като теб и като мен. Ние и четиримата сме се създали сами, нали?“

Виктория се съгласява с Никол, отбелязвайки, че 49-годишният ѝ съпруг е еднакво „обсебен“ от колите, докато тя не е особено впечатлена от тях.

Кидман е омъжена за Ърбан от 2006 г. като двамата имат две дъщери – Съндей Роуз (15) и Фейт Маргарет (13). Кидман също така споделя две, по-големи осиновени деца с бившия си съпруг Том Круз (Изабела и Конър), но не си е близка с тях.

Наскоро Кидман и Ърбан отпразнуваха своята 18-та годишнина от сватбата.

„Такава съм късметлийка, че го намерих. Това е толкова нестабилна индустрия, а той е моята утеха“, казва тя във Vogue. „Всеки ден ставаме сутрин и излизаме на разходка – и се държим за ръце. Обичаме да се държим за ръце!“

Кидман споделя и своя съвет за дълготрайна връзка с думите: „Връзката има нужда от много компромиси. Винаги е проба-грешка и понякога е дисбаланс, а след това се връща в баланс“, казва тя.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари