IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Стив Джобс си хвана за гадже олимпийска звезда по конен спорт

6 август 2024 14 50

Ив Джобс демонстрира любовта си към британския шампион Хари Чарлз

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на покойния Стив Джобс – Ив, има нова любов в живота си и то каква – олимпийски шампион по конен спорт. 26-годишната милиардерска  наследница разкри, че се среща с олимпийската британска звезда Хари Чарлз. Той спечели златен медал в отборните скокове при мъжете миналата седмица.

25-годишният състезател спечели златото в Париж в отборното състезание по скокове заедно с Бен Махер и Скот Браш, но отпадна от индивидуалните финали, заради проблеми с коня си Ромео 88.

Преди връзката си с Хари, Ив излизаше с члена на групата Chainsmokers Дрю Тагарт, както и със звездата от сериала Outer Banks Чейс Стоукс.

Ив Джобс е най-малката дъщеря на покойния магнат и създател на Apple Стив Джобс. Тя обаче няма да наследи нищо от многомилиардното състояние на родителите си. На пръв поглед младата жена има живот, за който повечето могат само да мечтаят.

Повечето от нас биха предположили, че тя трябва да е израснала като разглезена наследница, но това не е точно така. Ив е получила изненадващо скромно възпитание и работи невероятно упорито, за да изгради кариера на модел за себе си, след като получи отказ от наследство от богатите си родители.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evejobs)

Стив и Лорън се женят през март 1991 г. и посрещат три деца заедно – син Рийд през 1991 г. и дъщери Ерин през 1995 г. и Ив през 1998 г. Стив и жена му отглеждат наследниците си в „скромна“ вила, в която ги ограничават от използването на технологиите си.

В биографията си за Стив, писателят Уолтър Айзъксън описва Ив Джобс като „волева и забавна“. Той казва, че като дете Ив често се обаждала на асистентката на баща си и я карала да изчисти календара му от ангажименти, за да могат двамата да прекарват повече време заедно.

Семейството е израснало в „скромна къща в стил Тюдори на просперираща улица“ в Пало Алто, Калифорния, според фронтмена на U2 Боно. Той пише в мемоарите си, че къщата им е приличала на вила с „градина, пълна с диви цветя и неща, които можете да ядете, с порта, отваряща се на метри от входната врата, която Стив никога не е заключвал“.

Вестник LA Times съобщава, че къщата със седем спални на семейство Джобс е построена през 30-те години на миналия век и изглежда като „извадена от английско село“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evejobs)

Говори се, че милиардерът, основател на Apple, е направил всичко възможно, за да даде на децата си нормално възпитание, въпреки огромното си богатство. Те не са имали нито детегледачки, нито охрана, нито шофьори.

Той също така веднъж разкри, че е ограничил използването на технологии от децата си – въпреки че е създал една от най-успешните технологични компании на планетата.

Той каза на New York Times, когато репортер попита дали децата му „обичат“ новия iPad, „Те не са го използвали. Ограничаваме колко технологии използват нашите деца у дома.“

Припомняме, че Стив почина от рак на панкреаса през 2011 г., когато Ив беше едва на 12 години, а състоянието му тогава се оценяваше на 10,5 милиарда долара. Той остави огромното си богатство изцяло на жена си, която пък каза през 2020 г., че няма планове да го предаде на децата им.

Тя каза пред New York Times, че съпругът ѝ е дал да се разбере преди смъртта му, че не иска да прехвърля приходите си на децата им, защото иска те да работят за собствените си пари. „Наследих богатството си от съпруга си, който не се интересуваше от натрупването на богатство. Не се интересувам от изграждането на наследствено богатство и децата ми знаят това... Стив не се интересуваше от това. Ако живея достатъчно дълго, всичко свършва с мен“, каза Лорийн.

За още новини от света на връзките и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари