IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Гибсън изглежда неузнаваем на последната си холивудска изява

13 август 2024 14 30

68-годишната холивудска звезда привлече вниманието към себе си на Алеята на славата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Звездата от „Смъртоносно оръжие“ Мел Гибсън привлече вниманието към себе си на холивудската Алея на славата. 68-годишният Мел изглеждаше твърде различно от обичайния си образ на сърцеразбивач, когато се появи в подкрепа на своя дългогодишен приятел Винс Вон на специално събитие в понеделник.

Австралийският актьор, известен с емблематичните си роли във филми като „Смъртоносно оръжие“ и „Смело сърце“, беше почти неузнаваем на церемонията в чест на Винс, която се проведе в сърцето на Лос Анджелис.

Мел изглеждаше небрежен и супер естествен – със сива коса и  рошава брада, които добавяха груб чар към външния му вид.

За разлика от излъсканите и ушити тоалети, носени от много от присъстващите на церемонията, Мел избра ежедневен ансамбъл с къси омбре сини панталони, бяла блуза с яка и чифт удобни черни маратонки с връзки, които перфектно въплъщаваха неговото пренебрежително отношение към суетата и блясъка, характерни за Холивуд.

Мел и

Мел и Винс; Снимка: Getty Images

Мел, който е баща на девет деца, рядко се появява на публични събития, но този път гордо застана до Винс, споделяйки радостта му. 54-годишният Вон, от своя страна, тази седмица ще дебютира с дългоочаквания си нов сериал Bad Monkey на Apple TV+. Винс поема ролята на Андрю Янси, разговорлив бивш детектив от Маями, който се оказва понижен до инспектор на ресторант във Флорида Кийс. С колоритен състав от герои и една много лоша маймуна, сериалът обещава да бъде вълнуващ.

Мел и Винс са споделяли екрана няколко пъти, най-вече в тежкия трилър от 2018 г. „Озлобени ченгета“.

Роден като Мел Колъмсил Джерард Гибсън в Ню Йорк, Мел се премества в Австралия на 12-годишна възраст, където по-късно започва бляскавата си актьорска кариера.

Мел Би

Мел Би с приятелката си Розалинд Рос, която е майка на най-малкото му дете  – синът Ларс; Снимка: Getty Images

Той бързо се превърна в синоним на жанра на екшън героите, завладявайки публиката по целия свят с изпълненията си на Макс Рокатански в трилогията „Лудия Макс“ и като Мартин Ригс в поредицата „Смъртоносно оръжие“.

Въпреки това, неговият образ на шотландския воин Уилям Уолъс в „Смело сърце“ наистина затвърди статута му на легенда в киното. Епосът от 1995 г. не само спечели одобрението на критиката на Мел, но също така демонстрира таланта му зад камерата като режисьор.

Въздействието на Гибсън върху Холивуд се простира отвъд екранните му роли. Работата му като режисьор достигна нови висоти с излизането на „Страстите Христови“ през 2004 г., филм, който предизвика глобални дискусии и остава един от най-успешните независими проекти на всички времена.

Мел е щастливо обвързан с Розалинд Рос вече 10 години. Двамата се срещат от 2014 г. като според слуховете се запознават, когато Розалинд, която е завършила литература в колежа „Емерсън“, става сценарист в неговата продуцентска компания. През 2017-а се роди техният син Ларс, който е деветото дете на актьора. Въпреки критиките за 35-годишната разлика във възрастта им, Мел и Розалинд са все така заедно.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари