IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коко Аркет нарече Кортни Кокс „груба“, защото не ѝ е запазила ретро роклите си

15 август 2024 17 40

Звездната наследница има сериозни забележки към майка си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дъщерята на Кортни Кокс, Коко Аркет, мечтае  да притежава ретро дрехите на майка си от 90-те, но се оказва, че Кортни не ги е запазила. Преди няколко дни 20-годишната Коко казва в интервю за Refinery29 следното по темата: „Забавен факт е, че майка ми не е запазила нищо за мен от дрехите си от 90-те години.“

Коко, която 60-годишната Кортни споделя с бившия си съпруг Дейвид Аркет, се пошегува: „Всъщност смятам това за много грубо от нейна страна. Всички ми казват „О, ти имаш тези тоалети – не, нямам ги.“

През 90-те Кокс се превърна в звезда с ролята си на Моника Гелър от сериала „Приятели“, където тя носеше червени потници, шарени рокли, пуловери, вталени топове и много други.

Въпреки че не е запазила повечето дрехи от гардероба си от онова време, Кокс все пак е съхранила една своя рокля от 1998 г., която Коко носеше през 2019 г.

„Не съм човек, който държи на вещите, но това беше дяволски добра покупка!“, обяви Кокс за въпросната синя рокля, споделяйки снимка на нея и Коко, облечени в нея с 21 години разлика. Роклята е с V-образно деколте, с  флорални елементи и от фина, прозрачна материя.

Кокс за първи път носи роклята, докато присъства на премиерата на филма Snake Eyes през 1998 г. По това време тя допълни тоалета си с огърлица от черни перли и подходящи обеци.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by paula (@coxaesthetic)

Когато Коко носеше роклята, тя я беше стилизирала с изящна златна огърлица с висулка, щипка на китката и деликатен пръстен.

Освен че обича да носи дрехите на майка си, Коко е показала и отличителен личен стил на червения килим. Когато позираше с Кокс през март 2023 г., тя се появи облечена в яркочервена рокля с тънки презрамки и разкроена долна част (на основната снимка). Тя допълни роклята с черни обувки на ток и изящни обеци.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари