IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Спасителят на плажа“ Дейвид Хаселхоф се запозна с първородната си внучка

16 август 2024 10 50

Дъщеря му Тейлър роди момиченце преди дни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дейвид Хаселхоф вече има нова важна титла, която не е свързана със сексапилния му вид от 90-те или играта в „Спасители на плажа“. Актьорът е горд дядо на първата си внучка, след като дъщеря му Тейлър роди дъщеричка преди няколко дни.

34-годишната Тейлър Хаселхоф-Фиоре стана майка за първи път, раждайки Лондон Фиоре. Тя споделя бебето със съпруга си Мадисън Фиоре. Щастливата новина беше обявена на 13 август в социалните мрежи, а малко по-късно гордият татко също публикува снимки от срещата с първородната си внучка.

„Ревящ дядо. Тя е прекрасна. Еха. Много съм благословен“, написа актьорът под кадъра. Съпругата му Хейли Робъртс добави в коментарите „Тя е една малка красавица“.

Тейлър сподели в социалните мрежи новината, че е станала майка, публикувайки няколко снимки на дъщеричката си. В описанието тя разкри и името на детето, което отново е доста уникално и странно, следвайки тенденцията при звездите от дълги години. В последно време известните личности избират имена за своите наследници, които са едновременно подходящи за момче и момиче. Голяма част от знаменитостите също така се вдъхновяват от градове или храни, за да кръстят децата си.

„Лондон Хаселхоф Фиоре. Нашето ангелче се роди щастливо и здраво в 15:16 на 11 август 2024 година малко под 3,600 кг. Това наистина е най-хубавият ден в животите ни. Никога не сме знаели, че ще бъдем толкова щастливи. Бебе Лондон, мама и татко са много развълнувани за това общо пътешествие и нямаме търпение да ти покажем света“, написа агентката по недвижими имоти.

Съпругът ѝ Мадисън Фиоре допълни в коментарите „Ангелче“, като използва и няколко емотиконки на бебе ангелче, сърце и две хванати ръце.

На снимките, публикувани от майка ѝ, Лондон може да бъде видяна как спи под персонализирано розово одеяло и носи розова шапчица, а до нея е поставена дървена табелка с името „Лондон Хаселхоф Фиоре“. На другите кадри бебето вече е в ръцете на Тейлър, моменти след раждането, а Мадисън също се наслаждава на малко време с дъщеричката си в болничната стая.

Тейлър и Мадисън обявиха, че очакват първото си дете през февруари, правейки публикация в социалните мрежи. В нея се съдържаше компилация от клипове, включително на бъдещата майка, която споделя новината на съпруга си за първи път, подавайки му положителния тест за бременност.

Двойката се ожени през февруари 2023 година в красиво отворено пространство в Калифорния пред погледа на близо 200 гости. Тейлър беше заведена до олтара от известния си баща на фона на песента Bittersweet Symphony от The Verve. Булката сподели пред списание People, че това е бил един от най-емоционалните моменти в цялата церемония.

„Мисля, че започнах да плача, когато видях баща си, защото той винаги е бил огромна сила в живота ми. Той е много подкрепящ и любящ и знам, че много го е грижа за моето благополучие и щастие. Така че за мен беше чест да ме заведе до олтара и да го видя колко е щастлив за мен, че започвам своето ново приключение“, каза Тейлър.

Тейлър и Мадисън се запознават в приложение и се сгодяват през декември 2021 година. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари