IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун празнува важен успех в живота на сина си

16 август 2024 14 30

Актрисата има три момчета

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

И вторият син на Шарън Стоун напусна семейното гнездо. 

На 14 август 66-годишната актриса сподели снимка на Лейърд Стоун, направена след оставянето му в колежа в Юта, където 19-годишният младеж ще изучава медицина. Както в профила си, така и в своите истории Шарън публикува кадъра, на който Лейърд може да бъде видян как се усмихва широко, докато седи пред голям банер, върху който е изписано „Ти имаш значение“ и прави буквата U с ръцете си.

„Голям ден. Начало на университета“, написа гордата майка под снимката и добави емотиконки на сърце и златна купа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Стоун също така е майка на син Роан, когото осиновява през 2000 година заедно със съпруга си Фил Бронстейн. След раздялата им четири години по-късно, тя осиновява Лейърд Вон през 2005, а третият си син, Куин, взима у дома през 2006 година.

Актрисата и преди е изразявала емоциите си от скорошното заминаване на Лейърд и започването на нова глава от живота му. Миналия месец двамата посетиха заедно Италия, откъдето Стоун сподели снимки. Тя носеше флорална рокля и беше хванала сина си за ръка, докато се разхождаха из красивите кътчета на страната. От своя страна, колежанинът беше облечен в изцяло бял тоалет.

„Разхождаме се по улиците на Рим с моя син преди той да напусне за медицинския колеж“, написа Стоун в описанието.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

През май звездата сподели снимки от дипломирането на Лейърд. На първата тя се усмихва широко, носейки черно-бял тоалет, състоящ се от черно-бяло яке, черен пуловер с бели плетени детайли, бели панталони и бели обувки и чанта. Актрисата стоеше горда до сина си, който пък бе в традиционната кафява тога и квадратна шапка, които носеше в допълнение с черна предпазна маска.

Носталгия по 90-те – Шарън Стоун позира по бельо, пресъздавайки емблематична своя кино сцена

Горда майка – Шарън Стоун изпрати абитуриент

Шарън Стоун сподели рядка снимка на татуирания си син Роан

В началото на август 66-годишната Стоун сподели още няколко трогателни момента с Лейърд. На една от снимките двамата позират на плажа, докато колежанинът държи оранжева котка. Той се усмихва на животното, докато Шарън гледа право в камерата. „Последна почивка преди колежа“, гласеше описанието под снимката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Малко по-късно през месеца Стоун се наслади на вечеря с двама от тримата си синове. Тя беше заснета в Лос Анджелис в компанията на Лейърд и Роан, като посетиха италиански ресторант в Бевърли Хилс.

Триото очевидно беше в добро настроение, усмихвайки се широко на камерите. Стоун носеше черен топ и черно яке, сини дънки и жълти слънчеви очила. Роан беше облечен в риза на „Бостън Ред Сокс“, черни дънки и черни обувки, които допълни с няколко колиета. От своя страна, Лейърд носеше черна тениска, черни шорти и маратонки.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари