IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика и салса танците за Меган Маркъл и принц Хари в Колумбия

21 август 2024 16 30

Целувките им разнежиха феновете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Херцогът и херцогинята на Съсекс не само демонстрираха уменията си да танцуват салса, но и показаха непознати до този момент мигове на страст на последното си пътуване до Колумбия.

Принц Хари и Меган, които отпразнуваха шестата годишнина от сватбата си през май, бяха заснети да споделят нежна целувка, докато се присъединяваха към група танцьори в последния ден от посещението си в южноамериканската държава.

Двойката посети Unidad Recreativa El Vallado, където се присъедини към младите хора от град Кали, които танцуваха салса и хип-хоп пред тях.

Съпрузите явно не можаха да устоят на забавлението и се присъединиха към танцьорите, показвайки някои свои движения, докато Меган се кикотеше, а Хари я въртеше на дансинга. Херцозите изглеждаха изгубени в свой собствен свят, докато се наслаждаваха на романтичния си момент заедно.

Това не беше първата размяна на сладки мигове по време на четиридневното им пътуване, като Хари беше забелязан да целува горната част на главата на жена си, когато двамата посетиха Националния център за изкуства още в първия ден.

По време на ангажимента си в Unidad Recreativa El Vallado, Хари и Меган разговаряха с младежите, като изслушаха личните им истории и научиха за предизвикателствата, пред които са изправени, и успехите, които са постигнали чрез музика и танци.

Хари каза на групата: „Надявам се, че разбирате колко много вашите действия влияят на хората и децата във вашите общности. Пътят, който сте избрали, ще вдъхнови и ще доведе до промяна за стотици, дори хиляди млади хора.“

Херцогът и херцогинята бяха поканени в Колумбия от вицепрезидента Франсия Маркес, която каза, че е била развълнувана, след като е гледала техния документален сериал в Netflix.

„Гледах сериала на Netflix за техния живот, тяхната история и това ме трогна и ме мотивира да кажа, че това е жена, която заслужава да дойде в нашата страна и да разкаже историята си“, каза г-жа Маркес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

По време на пътуването си Хари и Меган посетиха столицата Богота, както и Картахена и Кали. Техните ангажименти бяха насочени към даването на повече власт на жените, военната общност и значението на психичното здраве и цифровата грамотност за днешната младеж.

Говорейки на форум в чест на афро-колумбийските жени, Меган разви уменията си, като изнесе встъпителните си бележки на испански, разкривайки, че за първи път е учила езика преди 20 години.

„Културата, историята – всичко това беше мечта – това пътуване беше мечта. Усещам тази общност и това е чувството, което е най-доброто нещо в момента“, каза тя на публиката.

Децата на семейство Съсекс – 5-годишният принц Арчи и 3-годишната принцеса Лилибет, не се присъединиха към родителите си в Колумбия и останаха в Монтесито, Калифорния.

Меган сподели актуална информация за дъщеря си по време на форума, като каза: „Знам какво е чувството, когато не използваш гласа си, когато трябва да бъдеш чут или да имаш какво да кажеш. Насърчавам дъщеря ни да го направи – която на три години напълно намери гласа си и ние сме толкова горди с това.“

За още новини от света на връзките и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook   

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари