IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ние срещу света – любовната история на норвежката принцеса Марта Луиз и шамана Дурек Верет

23 август 2024 18 00

Двамата ще се врекат във вечна вярност до няколко дни

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принцеса Марта Луиз от Норвегия и нейният годеник Дурек Верет ще сключат брак на грандиозна церемония в родината на булката, която ще се състои до няколко дни и ще бъде отразена от списание HELLO!

Двойката потвърди връзката и бизнес партньорството си през май 2019 г., след като се срещат чрез общ приятел през предходната година. Търговските им начинания включват организиране на семинари, озаглавени „Принцесата и шаманът“.

А през юни 2022 г. Марта Луиз, която е сестра на престолонаследника принц Хокон, и Дюрек обявиха годежа си. 52-годишната принцеса оповести публично новия си нетрадиционен романс през май 2019 г., три години след финализирането на развода с първия си съпруг Ари Бен, който за съжаление почина седем месеца по-късно.

В Instagram тя сподели снимка на себе си и американския шаман и написа: „Когато срещнеш своята душа близнак, знаеш. Имах късмета да срещна своята. @shamandurek и това промени живота ми.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royalty (@magazineroyalty)

Описвайки качествата му, тя добави: „Той ме накара да осъзная, че безусловната любов всъщност съществува тук, на тази планета. Той ме прегръща без въпроси или страх. Той ме кара да се смея повече от всеки друг, има най-дълбоката мъдрост за споделяне. Чувствам се толкова щастлива, че той е мое гадже, че ме включи толкова щедро в семейството си. Обичам го от тази вечност до следващата.“

Марта Луиз също побърза да заглуши всяка негативност около връзката, добавяйки: „И към тези от вас, които изпитват нужда да критикуват: Дръжте се. Не зависи от вас да избирате вместо мен или да ме съдите. Аз не избирам моя човек, който да задоволи всеки от вас или нормите, които сте избрали в ума си.“ 

След три години връзка, Дурек поиска ръката на Марта в конефермата на приятел в Сан Хуан Капистрано, Калифорния. „Беше наистина красиво, като благословия от конете“, каза тя пред Town & Country. „Това беше идеално честване на любовта ни към конете и любовта ни един към друг“, добави Дурек.

Шаманът предложи брак с бледозелен бразилски изумруд и диамант, изпълнен със символика – четири пирамидални диаманта, които символизират земята, въздуха, огъня и водата, три диаманта, които представляват трите дъщери на принцесата и викингски възел за вечна любов.

Дурек започнал да проектира годежния пръстен по-малко от две години след началото на връзката им и когато му дошло времето, той помолил родителите на Марта Луиз, крал Харалд и кралица Соня, за тяхната благословия.

Кралицата ме попита за моите перспективи и как ще мога да се грижа за нея и децата и така нататък“, каза Дурек пред Town & Country. „Имаше момент на мълчание. И мисля, че това беше частта, която ме изплаши най-много.

Марта Луиз обяви годежа си в Instagram през юни 2022 г., показвайки изящния си пръстен.

„Толкова съм щастлива да съобщя, че съм сгодена за шаман Дурек, този, който кара сърцето ми да прескача, този, който ме вижда и ме признава от най-големия ми потенциал, който ме кара да се смея и с когото мога да бъда уязвима“, написа тя.

Сватбата на Марта Луиз и шамана ще се случи около един месец след като кралското семейство на Норвегия беше разтърсено от ареста на доведения син на принц Хокон – Мариус, който беше обвинен в домашно насилие над приятелката си, вследствие на злоупотреба с алкохол и наркотици.

За още новини от света на кралските особи и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари