IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Афлек не поддържа връзка с децата на Джей Ло

26 август 2024 15 00

Лопес пък се опитва да запази връзката си с неговите три деца, на които се стараеше да бъде добра мащеха

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съобщава се, че Бен Афлек е изгубил всякаква връзка с двете деца на Дженифър Лопес, въпреки продължаващите усилия на певицата да прекарва време с неговите на фона на предстоящия им развод.

Вътрешен човек каза пред списание People, че Афлек „не се е виждал“ с 16-годишните близнаци на Лопес – Макс и Еме, от няколко месеца, въпреки че тя „все още е близка“ с трите деца на актьора – Вайълет, Серафина и Самюъл, които са от бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

„Фактът е, че той не е виждал децата ѝ откакто се изнесе от общия им дом, но тя е особено близка с децата му“, казва източникът, имайки предвид различните излизания на Джей Ло с доведените ѝ деца през лятото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Вътрешният човек добавя, че изпълнителката на Let's Get Loud дори публично похвали преди време Афлек за това, че е много добър доведен баща на децата ѝ.

„Дженифър каза пред света какъв страхотен баща е Бен на децата ѝ, но той по-скоро е такъв за собствените си“, добавя източникът пред изданието, отбелязвайки, че актьорът от „Арго“ напоследък е забелязван предимно в компанията на своите три деца.

Според вътрешния човек, Лопес поддържа близки отношения и с децата на друг свой бивш съпруг, а именно Марк Антъни, които той имаше преди брака им. Различни източници твърдят, че певицата много страдала заради факта, че не е успяла да съхрани отношенията си с двете дъщери на бившия си годеник Алекс Родригес след раздялата им в началото на 2021 г.

„Само защото тя вече не е с Бен, не означава, че не се интересува от децата му“, каза източникът пред People. През юли Вайълет се присъедини към Джей Ло на почивката ѝ в Хемптънс, седмици преди да започне първата си година в университета Йейл.

Дуото мащеха-заварена дъщеря изглеждаха близки, докато хапваха сладолед и вървяха хванати под ръка. По-рано този месец звездата от „Селена“ също се появи на шопинг излет със сина  на Афлек – Самюъл.

Повече от седмица по-късно Лопес подаде молба за развод с Бен (точно на 20 август – втората годишнина от  сватбата им), като посочи датата на раздялата им като 26 април.

Отчуждената двойка се ожени в Лас Вегас през юли 2022 г., преди да бъде домакин на по-голяма церемония с близките си в Джорджия месец по-късно.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook   

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари