IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Канибалът“ Арми Хамър продава любимия си джип – не може да си позволи бензина

28 август 2024 17 40

Скандалът с канибализма доведе до смърт на кариерата на актьора

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Арми Хамър обяви, че днес – на 28 август, навръх своя 38-и рожден ден, е готов да започне нова глава от живота си. За да стартира тази глава обаче, той е принуден да продаде любимия си джип, след като скандалът с канибализма стопира кариерата му в Холивуд и той вече не може да си позволи бензина, който въпросния автомобил харчи.

Арми обяви завръщането си в Лос Анджелис по един доста необичаен начин. Хамър заяви във видео в Instagram профила си следното: „Откакто се върнах в Ел Ей, сложих около 400 или 500 долара бензин в моя джип и не мога да си го позволя повече.

„Но знаете ли какво? Всичко е наред“ – продължи той. „Имам нова кола. Тя е мъничка – хибрид. Вероятно ще ѝ слагам по $10 бензин на месец.“

Арми сподели още, че му е много трудно да продаде любимия си автомобил, който е закупил през 2017-та, тъй като той пази много скъпи спомени за него. „Купих този автомобил през 2017 г. като коледен подарък за себе си… и много го обичах. Използвал съм го на къмпинг, карал съм го из цялата страна многократно и имам зад волана много дълги пътувания“, отбеляза той.

Звездата от хита „Призови ме с твоето име“ благодари на превозното средство за годините вярна служба. Той също така каза, че има много спомени с двете си деца и този джип, отбелязвайки, че те няма да са никак доволни, че той се разделя с него.

Хамър споделя 9-годишна дъщеря Харпър и 7-годишен син Форд с бившата си съпруга Елизабет Чеймбърс. Двойката се разведе през 2020 г., малко преди той да бъде обвинен в емоционално насилие, манипулация, изнасилване и канибализъм от множество жени.

Бившият актьор винаги е отричал твърденията, обяснявайки, че всички любовни срещи и рандевута с партньорките му са били по взаимно съгласие.

Финансовите проблеми на Хамър идват точно три години след като скандалът и обвиненията удариха тежко кариерата му. Той не се е снимал във филм от „Смърт край Нил“, който излезе през 2022 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @armiehammer

Той нарече обвиненията към него „смърт на егото, смърт на кариерата“ в подкаста „Болезнен урок“. Арми обаче разкри обратната страна на ситуацията, казвайки, че финансовите удари са го накарали да осъзнае какво е най-важно в живота.

„Всъщност сега се намирам на място в живота си, където съм наистина благодарен за всичко това, което ми се случи“, обясни той.

Арми Хамър

Арми Хамър и Елизабет Чеймбърс; Снимка: БГНЕС

„Не се чувствах добре. Никога не съм се чувствал удовлетворен, никога не съм имал достатъчно. Никога не съм бил на място, където съм бил доволен от себе си – където съм имал самочувствие“, добави той, казвайки: „Все още съм тук, все още съм здрав и съм наистина благодарен за това.“

На фона на обвиненията Хамър също се включи в програма от 12 стъпки за различни проблеми със зависимостта. Въпреки че докладите по онова време твърдяха, че Робърт Дауни-младши е платил за неговата рехабилитация, Хамър отрече тези слухове.

По време на появата си в подкаста Club Random през юли, актьорът от „Ребека“ разкри, че наистина е в затруднено финансово положение, но отново потвърди, че е по-щастлив от всякога. „Знаете ли на какво ме научи липсата на пари? Никога не съм бил по-щастлив, колкото сега, през целия си живот“, каза той.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари