IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мег Райън се наслади на среща с порасналата си дъщеря Дейзи

29 август 2024 14 30

Актрисата осинови момичето като самотна майка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мег Райън беше забелязана да се наслаждава на шопинг среща с 20-годишната си дъщеря Дейзи в Ню Йорк в сряда. Холивудската звезда и дъщеря ѝ бяха видени да разглеждат книги в книжарницата McNally Jackson в Сохо, преди да отидат в Трайбека, за да пазаруват дрехи.

Дуото майка-дъщеря изглеждаше щастливо на небрежната си разходка из града като и двете носеха ежедневни тоалети. 62-годишната Райън беше избрала обикновена бяла тениска и черни карго панталони. Тя допълни удобната си визия с черни кецове и подходяща чанта за кръст. Дейзи пък беше съчетала риза с копчета на щампи с пеперуди, прибрана в сини дънки с черен колан.

Мег осинови Дейзи от Китай през 2006 г., когато тя беше на около 2 години. По това време актрисата нямаше мъж в живота си. Райън говори за връзката си с дъщеря си в списание Glamour през 2023 г., казвайки: „Убедена съм в магията заради нашата връзка с Дейзи. Бяхме предопределени да бъдем заедно.“

Звездата от филма „Когато Хари срещна Сали“ също така има 32-годишен син, Джак, когото споделя с бившия си съпруг, актьорът Денис Куейд. Тя и 70-годишният Куейд бяха женени в продължение на десетилетие, преди да се разделят през 2001 г. Впоследствие Мег изживя кратък романс с колегата си Ръсел Кроу и една по-дълга връзка с музиканта Джон Миленкамп, но така и не се омъжи повече.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

„Децата ми винаги са били страхотни. Те са толкова живи в своето любопитство и интерес към света“, каза още гордата майка, добавяйки, че има „две от най-великите деца“.

Джак следва стъпките на родителите си като актьор, след като се появи в „Игрите на глада“ от 2012 г. и „Опенхаймер“ от 2023 г. Той също така участва в сериала на Prime Video The Boys като бдителния Хюи Кембъл.

Дейзи пък все още учи в колеж и не е ясно дали планира да се занимава с актьорство.

Появата на Мег с дъщеря ѝ идва, след като тя се появи по-рано този месец на сараевския филмов фестивал. На събитието актрисата получи наградата „Почетно сърце“ за приноса си към филмовата индустрия.

„Просто се чувствам толкова щастлива, че мога да бъда тук и ви благодаря лице в лице за вашия пример по време на обсадата“, каза тя в речта си за приемане на наградата, която сподели отчасти в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meg Ryan (@megryan)

Райън имаше предвид обсадата на Сараево по време на босненската война. Фестивалът е създаден през 1995 г. по време на войната. „Искам да кажа, вие доказахте, че изкуството и културата са съпротивата. Вие сте доказателство, че разнообразието е сила. Това изкуство е всичко, което те кара да се чувстваш по-малко сам“, добави тя.

За още новини от света на връзките и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари