IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гриър Хенчи облече булчинската рокля на майка си Брук Шийлдс за дипломирането си

29 август 2024 16 30

Това е роклята, с която актрисата стана съпруга на тенис легендата Андре Агаси

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брук Шийлдс може вече да не е омъжена за Андре Агаси, но звездата каза пред списание People в сряда, че на булчинската ѝ рокля от 1997 г. е вдъхнат нов живот, след като 18-годишната ѝ дъщеря я облича за дипломирането си това лято.

59-годишната холивудска звезда каза на списанието, че по-малката ѝ дъщеря, Гриър е променила роклята, за да я носи на церемонията, разкривайки: „Нейната рокля за дипломирането беше първата ми сватбена рокля.“

Шийлдс носеше сатенената рокля в цвят слонова кост с корсет, когато се омъжваше за тенис легендата Андре Агаси, с когото се разведе през 1999 г., преди да се омъжи за бащата на Гриър, Крис Хенчи, през 2001 г.

Гриър все пак прави някои промени по роклята, за да я персонализира. „Направихме я по-стегната и елегантна. Извадихме всичкия тюл отдолу, защото не искахме обема. И махнахме презрамките“, добави гордата майка на първокурсничката от университета Уейк Форест.

И въпреки че бракът им не проработи, Шийлдс – която нарече първия си съпруг „добър човек“ – каза, че е щастлива, че е почела тази своя знакова рокля по този начин. Брук добави и че Гриър е била горда да носи въпросния дизайн на майка си.

Шийлдс и сегашният ѝ съпруг Крис са горди родители освен на Гриър, и на 21-годишната Роуан.

Когато става въпрос за „кражба на дрехи“, Брук нищо не забранява на дъщерите си. Двете звездни наследнички често могат да бъдат видени на официални събития да носят винтидж рокли на майка си.

„Честно казано, те могат да носят всичко от гардероба ми – запазила съм всичко и даже съм се чудила защо го правя“, споделя Брук. „Радвам се, че роклите имат нов живот по този начин.“

Шийлдс все пак е решила да продаде на търг дънките, които е носила за снимките на реклама на Calvin Klein от 1980 г., на предстоящото събитие на Studio Auctions, озаглавено „От бомби до бластери: Търг, който не можете да откажете“ – и според People известните дънки се оценяват на 50 000 долара.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари