IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ричард Гиър и съпругата му Алехандра блеснаха на червения килим

2 септември 2024 10 30

Актьорът получи специална награда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ричард Гиър и съпругата му Алехандра Силва изглеждаха елегантни както винаги по време на вечеря в чест на постиженията на актьора. 

Звездата от "Хубава жена" и любимата му дама присъстваха на галата amfAR по време на 81-ия филмов фестивал във Венеция, организирана на 1 септември. Вечерта беше като двоен празник на Гиър, който на 31 август навърши 75 години, а ден по-късно получи и специална награда за заслугите си към човечеството. 

За събирането във Венеция актьорът заложи на класически черен костюм с черна папийонка. 41-годишната Силва пък реши да следва тенденциите от миналата година, обличайки се в прозрачна рокля, украсена с големи бляскави сини цветя. Тя допълни визията с пусната коса, леко оформена на вълни, висящи обеци и сини токчета. 

Ричард Гиър,

Снимка: Getty Images

В неделя двойката също така присъства и на премиерата на филма "Вълци", в който участват Брад Пит и Джордж Клуни. За събитието Гиър и Силва се преоблякоха в също толкова впечатляващи и красиви тоалети. Активистката заложи на ефирна бяла рокля с асиметрична цепка, комбинирана с токчета с каишка. Косата й отново беше пусната свободно, като в един момент Силва получи не само аплодисментите на околните, но и поклон от съпруга си, който очевидно беше впечатлен от визията.

От своя страна, актьорът отново беше заложил класиката с черен костюм, черна папийонка и бяла риза. До него застана и 24-годишният му син, Хоумър, който стилно се съчета с известния си баща. 

Ричард Гиър,

Снимка: Getty Images

По време на amfAR галата Гиър беше удостоен с почетната награда за вдъхновение. "Много малко в развлекателната индустрия са направили това, което Ричард Гиър е направил за борбата със СПИН. Неговите хуманитарни инстинкти и дълбоко желание да помага на уязвимите части от обществото, го превръщат във вдъхновение за всички нас в amfAR", каза изпълнителният директор Кевин Робърт Фрост. 

Гиър е доста гласовит относно кампаниите за борбата със СПИН вече повече от 20 години, като е получил множество награди за усилията си. През 2002 година стартира проекта Heroes в партньорство с организацията на Бил и Мелинда Гейтс, за да увеличи информираността около смъртоносната болест и да накара повече световни лидери и медии да говорят по темата за ХИВ/СПИН епидемията в Индия. 

Актьорът е носител на отличия от amfAR, Amnesty International, Фондацията за педиатричен СПИН на Елизабет Глейзър, Hadassah International, the OneXOne Foundation, the Tibet Fund и the Harvard AIDS Institute. Той е носител на хуманитарната награда на CARE за глобална промяна, хуманитарната награда "Елинор Рузвелт" и наградата "Мариан Андерсън".

Ричард Гиър,

Снимка: Getty Images

През 2002 година също така основава благотворителната организация Healing the Divide, чиято цел е да помага на общности в Азия, Близкия изток и САЩ в борбата със социалните и културните трудности, включително информираността около ХИВ/СПИН епидемиите. 

Съпругата на Ричард Гиър за първи път сподели снимки със синовете им

Ричард Гиър направи рядка поява със зашеметяващата си съпруга Алехандра Силва

Съпругата на Ричард Гиър показа 3-годишния им син

Що се отнася до любовния му живот, Гиър и Силва се срещат отново през 2014 година и започват връзка малко по-късно. Пред списание HOLA! тя казва, че е познавала актьора повече от десетилетие и помежду им е имало искра веднага, щом пътищата им се пресекли отново. 

"Кармичните ни енергии бяха привлечени една от друга в момента, в който се видяхме. Не пренебрегвам възрастовата ни разлика и трудността да бъдеш с холивудска звезда, но, когато има толкова силна кармична връзка, всички проблеми изчезват", казва още Силва.

Ричард Гиър,

Снимка: Getty Images 

Двойката се жени през 2018 година и има двама сина - 5-годишният Александър и 4-годишният му брат, чието име все още е неизвестно. Силва има 11-годишен син Алберт от предишния си съпруг Говинд Фридланд. Гиър е баща на 24-годишния Хоумър, когото споделя с бившата си съпруга Кери Лоуъл. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари