IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовта, която не увяхва - Сара Мишел Гелар и Фреди Принц джуниър празнуват 22 години брак

3 септември 2024 10 50

Двойката, която се ожени през 2002 година, има две деца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовта между Сара Мишел Гелар и Фреди Принц джуниър е все така силна, дори след повече от две десетилетия брак

В неделя, 1 септември, едни от емблематичните актьори на 90-те и 2000-те години - които се срещат на снимачната площадка на "Знам какво направи миналото лято" и се женят през 2002 година - отпразнуваха 22 години брак с щастлива и сладка снимка в социалните мрежи. Това е рядка проява на публична романтика от двамата, което зарадва феновете им и те не пропуснаха да ги поздравят в коментарите. 

На въпросния кадър Гелар и Принц са се усмихнали широко към камерата, гушнати един в друг, на фона на палмови дръвчета и океана. Ръцете на 48-годишния актьор са обвили кръста на съпругата му, която носи бяла пола с черен потник, украсен с бяла дантела по деколтето и включващ тънки презрамки. Косата на актрисата е прибрана в кок, като само няколко кичура са пуснати свободно покрай лицето. Големите кръгли обеци и няколкото златни колиета допълват визията. От своя страна, Принц джуниър е облечен малко по-ежедневно с кафяви панталони и сива тениска. 

Оставяйки снимката да говори сама за себе си, актрисата от "Бъфи, убийцата на вампири" остави кратко описание, състоящо се само от числото 22 и емотиконки на чаши с шампанско, годежен пръстен и булка. Тя също така отбеляза съпруга си. 

Пътищата на двамата актьори се пресичат за първи път през 1997 година на снимачната площадка, но любовта им не пламва веднага. По време на интервю за списание People през 2001 година Фреди споделя, че с Гелар не са се харесвали много-много в началото. Нещата обаче се променят, когато двамата се опознават. "Един ден реших да я закарам до фитнеса. По пътя си говорихме и се оказа, че тя е доста готина мадама", казва актьорът. 

След като първоначално завързват близко приятелство, връзката постепенно се пренася на следващото ниво. "Бяхме приятели дълго време преди да излезем на среща. Тя знаеше какъв човек съм. Знаеше какви са моралните ми ценности и приоритетите, както и аз знаех нейните", спомня си Фреди. Той допълва, че и двамата са били наясно с плюсовете и минусите на другия. 

Първата им среща обаче се оказва инцидентно организирана. Гелар споделя през 2020 година, че е трябвало да бъдат в компанията на още хора, но плановете им се променили в последната секунда и така тя и Принц решили да отидат сами. "Бяхме просто двама души на вечеря, които си говореха. Возихме се заедно до и от ресторанта, говорихме си и нещата просто се случиха", обяснява актрисата. 

Още след първата среща Фреди разбира, че Сара е жената за него. Той признава, че след това дори не е погледнал друго момиче, нито е помислил да кани на среща когото и да е. 

Сара Мишел Гелар: Децата ми нямат право на социални мрежи

Сара Мишел Гелар: Важно е да говорим с децата си за различната сексуалност

Сара Мишел Гелар отрича слуховете, че мъжът ѝ е парализиран

Двойката, която има две деца - 14-годишната Шарлот и 11-годишният Роки - се появява заедно на екран няколко пъти след "Знам какво направи миналото лято". Гелар има епизодична роля във филма на съпруга си "Тя е върхът", след което двамата си партнират в поредицата "Скуби Ду" през 2002 и 2004 година. Те влизат в ролите на Фред Джоунс и Дафни Блейк. 

За да почетат 20 години от брака си през 2020 година, двойката използва социалните мрежи, за да сподели снимки от миналото. Те също така използваха възможността да се пошегуват с водещия Хауърд Стърн, който предрича, че връзката им няма да оцелее дълго време. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари