IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безупречно елегантна и секси - Ева Лонгория във Венеция

4 септември 2024 10 30

Актрисата избра прилепнала рокля с пайети, прозрачна от кръста надолу

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Звездата от “Отчаяни съпруги”  отново доказа перфектния си усет към модата.

49-годишната актриса се появи в зашеметяваща рокля с пайети на гала вечерта на amfAR, част от програмата на 81-вия международен филмов фестивал във Венеция. Роклята на италианската дизайнерка Алберта Ферети не остави много на въображението, тъй като беше напълно прозрачна в долната си част, разкривайки формите на Лонгория.

Още на летище “Марко Поло” звездата привлече всички погледи с елегантна рокля на цветя. Ева се усмихваше на фотографите, държейки за ръка съпруга си Хосе Бастон. 56-годишният Хосе изглеждаше елегантно в сив костюм в комбинация с ретро нюанси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guilty News (@guiltynewsfr)

Любовта на двойката впечатлява като една от най-страстните и дълбоки връзки в Холивуд. Двамата са заедно вече 10 години.

Съпругът на Лонгория е бивш президент на латиноамериканския медиен гигант Televisa. През 2018 г. Хосе Антонио Бастон основава независимо филмово и телевизионно студио, което подкрепя проекти, насочени към латино аудиторията по целия свят.

Ева Лонгория

Снимка: БГНЕС

Наскоро семейство Бастон обяви, че продава имението си в Бевърли Хилс и се мести да живее в Марбея, където се чувстват като в райско кътче. 

В интервю за сп. People, Ева определя съпруга си като “най-красивият мъж на света”. 

През последните години актрисата се развива успешно като продуцент и режисьор. С номинация за "Златен Глобус" за емблематичната си роля на Габриел Солис в сериала "Отчаяни съпруги", Лонгория подбира внимателно проектите, на които се посвещава. 

Продукциите, по които работи актрисата и майка на 6-годишен син, са разнообразни. Предстоият новите серии на комедийния мистъри сериал на Стив Мартин “Only Murders in the Building” (Само убийства в сградата), а през 2025 се очаква премиерата на семейната комедия “Christmas Karma”.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари