IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хоакин Финикс и годеницата му Руни Мара доведоха новородената си дъщеря във Венеция

4 септември 2024 11 00

Актьорът с първа официална поява след скандала с отказаната от него гей роля

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хоакин Финикс и годеницата му Руни Мара пристигнаха заедно във Венеция, Италия, в понеделник. 49-годишната звезда от „Наполеон“ и 39-годишната актриса от „Социалната мрежа“ кацнаха на летището на туристическата дестинация преди появата си в известния филмов фестивал в града.

Двамата бяха забелязани да обикалят живописния град с едно от емблематичните водни таксита. На пристигане обаче Руни държеше новородената дъщеричка на двойката близо до гърдите си – в бебешки слинг.

Очаква се Хоакин да се появи на премиерата на своя мрачен комикс „ “Жокера: Лудостта е за двама“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ddfangirl80 (@ddfangirl80)

Феновете и критиците започват да гледат филма под лупа, след като Финикс се превърна в персона нон грата сред независимите режисьори, когато се отказа от неозаглавения гей филм на прочутия режисьор Тод Хейнс само пет дни преди началото на продукцията. Шокиращият ход на Хоакин накара режисьора и продуцента Кристин Вашон да се борят да намерят заместник за главната роля, което в крайна сметка беше неуспешно поради изключително краткото време преди снимките.

Вахон по-късно нарече преживяването „кошмар“, но тя защити филма от критиците, които твърдяха, че е трябвало да изберат гей актьор за ролята на Финикс и всичко е щяло да тръгне успешно.

Тя напомни на критиците в социалните медии, че всъщност Финикс е човекът, който е донесъл проекта при нея и Хейнс, което означава, че той е трябвало да поеме отговорност за филма.

Източник твърди пред Variety, че звездата е отпаднала на фона на притеснение от скандалните секс сцени във филма. Други обаче оспориха тази теза и отбелязаха, че Хоакин е изиграл основна роля за пускането на филма в производство на първо място.

Колкото до малкото дете на двойката, неговото име все още не е разкрито публично, но се знае, че е момиче. Първото дете на влюбените – сина им Ривър се роди през август 2020 г. и е кръстено на покойния брат на Хоакин – Ривър Финикс.

Руни роди второто им дете през юни тази година. В момента Хоакин е съсредоточен най-вече върху вероятния си блокбастър, който представя във Венеция и в който участва заедно с Лейди Гага.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари