IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайра Банкс се завръща в новото шоу на Victoria's Secret

10 септември 2024 11 00

Сексапилният топмодел отново ще дефилира с луксозното бельо на бранда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Елегантните токчета на Тайра Банкс, облечена в сако с логото на Victoria's Secret, потропват палаво покрай рецепцията на луксозен хотел. Появява се и Джиджи Хадид, която е впечатлена от легендарния топмодел. Приятелката на актьора Брадли Купър получава изненадващ подарък – златист плик с името Тайра.

На поканата е обявено, че дългоочакваното завръщане на емблематичното модно шоу ще се състои на 15 октомври в Ню Йорк.

Легендарното лъскаво дефиле на Victoria's Secret прави голямото си завръщане тази есен. Новината бе съобщена под формата на клип с участието на две от най-известните лица на марката през годините – Тайра Банкс и Джиджи Хадид. 

Тайра Банкс, един от „ангелите“ на Victoria's Secret, е участвала в девет специални модни спектакъла през годините. 50-годишната актриса, модел, продуцент и телевизионна водеща, е една от най-влиятелните фигури в модния бизнес.

Сред най-запомнящите се проекти на шоколадовата красавица е риалити шоуто America’s Next Top Model („Следващият топмодел на Америка“).

Банкс започва да работи като модел едва 15-годишна, а само 2-3 години по-късно вече участва в 25 модни шоута на Седмицата на модата в Париж през 1991 г.

От екипа на компанията преосмислят концепцията под формата на игрален филм с участието на модели от цял свят. След като беше отменен през 2019 г., спектакълът се завърна по различен начин през 2023 г. The Tour представлява нетрадиционно шоу, заснето в Барселона, Лагос, Богота, Лондон и Токио, което се излъчва чрез стрийм платформата Prime Video.

Шоуто включваше някои познати лица като Адриана Лима и Джиджи Хадид, дефилиращи по подиума в бельото на Victoria's Secret.

„Прочетохме коментарите и ви чухме“, споделят от екипа на бранда в Instagram по повод дългоочакваното представление през 2024 г.

„Модното шоу на Victoria’s Secret се завърна и ще отразява това, което сме днес, както и всичко, което познавате и обичате – блясък, подиум, крила, музикални забавления и много повече! Останете на линия... оттук става още по-емблематично.“, отбеляза представител на Victoria's Secret, като акцентира, че шоуто ще бъде по-приобщаващо, отколкото през изминалите години.

Основан през далечната 1977 г., Victoria's Secret е най-обичаният бранд за бельо по целия свят. Зад концепцията се крие райско кътче за дамите, в което мъжете да се чувстват достатъчно спокойни, избирайки бельо за своите половинки.

Една своеобразна революция, Victoria's Secret разчупва стереотипите луксозното бельо да е запазено само за специални случаи като сватба или меден месец. Идеята на основателя Рой Реймънд е всяка жена да се чувства уверена, красива и секси в своето ежедневие.

Новото модно шоу на Victoria's Secret е още една стъпка към новото бъдеще на марката.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Донка Найденова

КоментариКоментари